afscheid

ik ben zowaar opgelucht en vrolijk......
raar wezen ben ik....
gisteren heb ik tranen met tuiten gehuild. Het leek wel op rouwen. Y had me een advies gegeven. Ik was niet met de motivatie eens maar wel met een paar argumenten. Ik heb gewoon een verantwoordelijkheid en tja ik wist wat me te doen stond. Niet reageren. Maar ik wist wat dat ging inhouden. Geen A meer. Over moest dat worden. Ik heb gisteravond afscheid van hem genomen. Shit wat is het wat als je na 29 jaar leert voelen. Ik voel nu helemaal hoor. No problem. Maar het kost wat zeg. Ik trouwens heerlijk geslapen vannacht.
En vanochtend kreeg ik een kans. Iemand kende A en ik dacht, niks subtiels en vragen met die hap. Nou antwoord kreeg ik. Hahhahahahahaha veel langer als ik wilde horen. Ik moet er nu om lachen. Hij is al es getrouwd geweest maar is nu ondertussen met iemand anders getrouwd. En ooohhh hij heeft wel es zitten schelden op dat mens, schijnt op kantoor. Ik zie het helemaal voor me en het is net zoals ik me hem voorgesteld had. Ik denk dat ik na die paar keren hem goed geschoten had. Alles wat ik hoor en zie, zijn net puzzelstukjes die op hun plek vallen. En ook qua gevoelens nu. Ik was ook bang voor hem. Voor zijn vuur. Vanaf het 1e ogenblik. En ook dat klopt weer. Ik wist ongeveer wat voor relatie het zou worden er van uitgaande als het wat zou worden. En dat is niet echt mijn insteek van een relatie. Nu hij hardstikke getrouwd is, hoef ik daar ook niet meer bang voor te zijn.
Als ik iemand vind moet het iemand zijn tussen J en A in, denk ik. J was te zacht en A te pittig. Ik heb iemand nodig die pittig durft te zijn. Ik wil wel als gelijke in een relatie staan. Iemand die dus ook tegen mij de waarheid durft te zeggen. Dat trok me ook zo aan in A. Hij is echt man. J had ik leren kennen van zijn zorgzame kant. Wie weet bestaat er een mix-man.
Wel is het zo dat ik A ongelooflijk aantrekkelijke man vind.... Woestaantrekkelijk ??? Ja behoorlijk. Geeft niet, komen we ook wel weer overheen.
Zou het trouwens zo zijn dat als je meer voelt en het meer uit, dat je dan ook eerder over dingen heen bent ? Zou best logisch zijn. En ook goed uitkomen natuurlijk. Want shit wat heb ik gevoeld !!!!
Nee, ik vind het prima. Ik weet niet wat ik morgen voel, of overmorgen of volgende week of whatever.
Vandaag is oke.

erg vrolijk
21 sep 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rodo
rodo, vrouw, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende