Alleen thuis!

Voor het eerst sinds ik samenwoon met mijn vriend ben ik een weekendje allen thuis. Hij is naar zijn moeder in Groningen, dus ik heb even het rijk alleen. Dat betekent een feestje in mijn eentje! Nouja, ook veel studeren... De laatste opdracht van mijn bachelor (!) moet af maandag, dus daar was ik ook veel mee bezig. Komt wel goed, maar het is wel aardig wat werk.
Voor het eerst in tijden heb ik ook weer een weekendje zonder afspraken, dus dat vergroot het feest nog meer. Het is wel koud in bed 's avonds en iets te stil in huis, maar ik kan er wel echt van genieten! Ik heb gemasturbeerd tot ik erbij neerviel en heerlijk allemaal ongezonde dingen gegeten. Morgenochtend weer wentelteefjes! Yay!
Dan vraag ik me wel af waarom ik een 'feestje' moet vieren met ongezond eten... Het is eigenlijk een stomme gewoonte waar ik echt van af moet. Volgens mij ben ik ook echt aangekomen sinds we samenwonen, stom. Dus morgen weer terug naar gezonde kost. Dan is mijn vriend ook weer terug, wat ik ook wel weer erg fijn ga vinden! vrolijk
17 jun 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Knotje
Knotje, man, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende