Seksuele vorming?

18+ verhaal
Ik heb daarnet een enorm lang gesprek gehad met mijn vriend over seksualiteit, zo'n 3 uur... Van een vrolijke opmerking, naar uitleg, naar wanhoop, naar weer een klein beetje hoop.
Mijn vrolijke opmerking ging over een swingclub in Maarssen. Ik stuitte erop op internet en raakte geïnteresseerd. Mijn vriend weet dat ik al een tijdje met dat idee in mijn hoofd zit, gewoon omdat het me erg opwindend en leuk lijkt. In mijn hele leven zou ik er wel graag eens geen willen, in ieder geval 1 keer. Maar ik heb ook gemerkt dat mijn vriend op seksueel gebied toch een stuk anders in elkaar zit.
Hij is ook autistisch, zeker op een andere manier dan ik. Hierdoor gaan dingen nog minder instinctief dan ze bij mij gaan, ook seks gaat voor hem volgens bepaalde schema's en regeltjes. Seks hebben met een robot, zo heeft hij het iets extremer genoemd. Ons seksleven is erg leuk hoor, ook best wel bevredigend voor ons beiden. Maar ik heb dus het idee dat ik niet compleet mijn seksuele zelf kan zijn bij hem, gewoon omdat het een stuk ingewikkelder en uitgebreider werkt dan bij hem.
Mijn seksuele vorming begon ongeveer toen ik tien jaar oud was. Sinds mijn veertiende ben ik echt gaan uitzoeken wat ik sexy, opwindend, mooi en leuk vind. Zo heb ik inmiddels al een aardig beeld van wat ik seksueel fijn vind en wat niet. Mijn vriend is nu 25 en heeft dat eigenlijk nog niet, gewoon omdat hij er niet echt mee bezig is geweest op die manier. Hij heeft geen seksuele gevoelens buiten de dingen die objectief/fysiek gezien opwindend zijn. Onze seksuele ideeën verschillen dus wel van elkaar, wat niet altijd verenigbaar is.
Hierdoor hou ik me al 20 maanden een beetje in. Ik wil hem niet dingen opdringen die hij niet wilt of die hij raar vindt, dus doe ik dat maar niet. Maar wanneer de seksuele ontwikkeling van ons als stel stokt, blijf ik zelf met een onbevredigd gevoel zitten op relationeel en seksueel gebied. Dit heb ik eigenlijk nooit bij hem uitgesproken, dus het is misschien ook wel logisch dat hij er niet zoveel weet van had.
Maar nu in dit gesprek van daarnet dus wel. Het gesprek ging van swingclubs naar het fundament van je eigen seksuele zelfbeeld en seksuele gevoelens. Aardig diepgaand dus. De conclusie is dat we er nu samen aan gaan werken om zijn seksuele ontwikkeling wat meer op gang te brengen en dat wat explicieter te doen. Hij gaat er nu zelf ook wat meer mee bezig, wat ik erg fijn vind. Seks is voor mij een fascinatie die ik enorm leuk vind, hopelijk kan ik daarvan iets aan hem mee geven. Zodat hij ook een duidelijker seksueel zelfconcept krijgt. Daar kan ik misschien dan ook de vruchten van plukken!

Zo, en nu maar eens gaan slapen... Pfff
11 jun 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Knotje
Knotje, man, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende