begin van dit dagboek

begin van dagboek
Dit is dus de eerste keer dat ik hierin schrijf....
ik vraag me af of ik dit vaak ga doen....
ff een introductie voor als iemand dit wil lezen:
ik heet laura, ben 13 jaar, zit in de 3e klas van het gymnasium.

vandaag was wel een leuke dag, ookal hadden we 8 uur vandaag.
ik krijg af en toe het idee dat de meeste jongens mij best wel aardig vinden.... Dat vind ik wel heel leuk, al vind ik eigenlijk dat ik met niet veel van jongens aan moet trekken. Op mijn leeftijd zijn ze toch allemaal nog zo uitsloverig. Vandaag kregen we bijvoorbeeld voorleesbeurten bij nederlands, en dan zit er zo'n groepje jongens in de klas die dan de hele tijd willen voorlezen, maar er dan toch maar een lolletje van maken. Ze gaan dan met hele rare stemmen voorlezen bijvoorbeeld. De hele klas ligt dan in een deuk maar ik begrijp dat niet, want ik vind het echt allesbehalve grappig. Het is echt lage humor!
Maarja, laat ik daar maar niet de hele tijd over doorzeuren, want zo belangrijk is het nou ook weer niet.

Ik begin mezelf de laatste tijd steeds beter te kennen. En dan bedoel ik niet dat ik blond haar heb ofzo, maar echt kennen. Ik zie mijn eigen karaktereigenschappen steeds beter, en zo leer ik ook om er goed mee om te gaan. Zo zie ik de laatste tijd bijvoorbeeld van mijzelf dat ik heel jaloers kan zijn. Ik heb bijvoorbeeld een vriendin die Maryanne heet trouwens, en als zij iets vertelt wordt ik er soms heel jaloers op. Soms vertelt ze namelijk over aandacht die zij van jongens krijgt, en dan wil ik dat ook..... Ik ben trouwens echt niet lelijk hoor, dat ik daarom geen aandacht van jongens krijg, maar misschien ligt het aan mijn karakter ofzo..... Ik hoop dat het wel verandert, want een beetje aandacht van jongens helpt je wel je zelfvertrouwen omhoog krikken.

Ik zie dat ik alweer een heel verhaal heb getypt, dus ik ga voor vandaag maar weer eens ophouden. Dit schrijft echt veel makkelijker dan in een dagboek (ik heb een typdiploma)!

laura
14 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van laura_13
laura_13, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende