geirriteerd

In mijn klas zitten een paar van die super irritante jongens. Nou eigenlijk is 1 van hun echt de ergste! Hij heet Antonio en denkt echt dat hij geweldig is. Maar dat is niet zo heel erg als de andere meiden het met mij eens zouden zijn, wat ze dus niet zijn. Iedereen vind hem aardig, maar ik begrijp dat echt niet want het is gewoon een kinderachtige klier!

Gisteren hadden we bij nederlands voorleesbeurten en toen ging hij voor de grap de hele tijd met een raar stemmetje lezen. Iedereen lachen, en toen moest ie van de lerares opnieuw beginnen. Maar stoppen? nee hoor, hij ging gewoon door. En de hele klas scheen het grappig te vinden. Ook gaat hij bijvoorbeeld bij gym als we aan het volleyballen zijn en de leraar is even weg, keihard tegen de bal aan schoppen (dat mag helemaal niet) waardoor hij dus het hele spel verziekt. En hij houdt het niet bij een keertje, hij gaat de hele tijd door! Hij denkt echt dat hij lauw is, want hij loopt door de school als een rapper. Als hij dan de klas in komt doet ie zo'n heel vaag danspasje, en loopt dan zelfverzekert en arrogant door.

Waarom vinden mensen hem grappig? Heb ik gewoon geen gevoel voor humor?? nouja, ik wou dat ik me er wat minder van aantrok. Als ik nou gewoon mijn aandacht ergens anders op richtte.....maar dat lukt op de een of andere manier niet... verdrietig

laura
16 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van laura_13
laura_13, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende