ik ben te gewoon

De laatste tijd heb ik het idee, dat ik niet echt belangrijk ben voor iemand. Natuurlijk houden mijn ouders van me, en mijn broer vast ook wel maar ik bedoel verder. Vriendinnen ofzo....... Of een jongen uit de klas die me leuk vind. Ik heb het idee dat mensen mij zien als een heel saai meisje.. Ik wil niet zo'n meisje zijn. Waarom ben ik niet een vrolijk en populair meisje?
Soms dan voel ik me heel nutteloos... Dan wordt ik wakker en denk ik:'waarom zou ik naar school gaan?' Volgens mij val ik alleen op als ik iets heel belachelijks doe. En omdat ik zo bang ben om dingen fout te doen, doe ik ze maar niet. Daarom doe ik maar precies zo als iedereen het doet.
Vriendinnen van mij hebben ook wel eens gezegd dat ik het zo makkelijk heb. Want ik heb 1 vriendin met gescheiden ouders en ik had 1 vriendin met een gestorven zus. Daar zit ik dan tussen, met mijn perfecte ouders en broer. Maar ik voel me zo gewoontjes. Nooit blink ik ergens echt in uit. Ik ben niet supergoed in sporten......ben niet populair, of gewild bij de jongens... Ik ben ook niet superslim ofzo.... (vooral niet als ik het vergelijk met andere mensen op het gymnasium. Kan iemand mij wakker schudden en vertellen wat er zo goed is aan mij? Als ik het aan mijn vriendinnen vraag weten ze het niet (al proberen ze nog zo hard om iets te verzinnen). Jongens zien mij niet eens staat......... Ik ben toch echt niet lelijk....of wel?
Volgende keer zet ik wel een foto bij mijn bericht, maar nu zit ik op een computer waar geen foto's opstaan......

laura
14 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van laura_13
laura_13, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende