Brieven

Het gesprek ging over stempels, daarna over zegelstempels. Ik was iets professioneels maar triviaals aan het typen, terwijl mijn collega's met elkaar zaten te babbelen. Ik vertelde over mijn zegelstempel en de +/- 180 geschreven brieven. Ze werden helemaal enthusiast en vroegen of ze ook een brief konden krijgen.

Mijn inkt is op, dus misschien moet ik maar weer eens opzoek naar een potje. De bol.com is de hedendaagse V&D, daar hebben ze ook alles. Behalve die gouden puntenslijper dan.

Het idee van brieven heeft mijn interesse vast en tegelijkertijd heb ik het gevoel dat dit een afgerond project is. Waarom een oude beerput weer opentrekken. Waarom niet was nieuws proberen?

Aan de andere kant, als het me leuk lijkt weer te doen, waarom dan niet gewoon weer doen?

Tijd vooral. Tijd tekort.

Tenzij ik op werk ga schrijven, zoals ik voorheen ook deed. Al betwijfel ik of dit vak daar goed voor is. Teveel commotie om me heen, teveel mensen die een babbeltje met me willen maken.

Ik wil op het moment vooral in mijn hoofd zitten merk ik. Schrijven is dan wel een goede handeling om te doen. Brieven geeft het tegelijk een doel.


Ach ja.


-VLH
13 apr 2023 - bewerkt op 04 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van VLH
VLH, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende