Center Parcs

Halloerg vrolijk

Wat is het lekker weer mensen! Daar word je toch vrolijk van of nie! Nou ik heb net ff rond geplorkt en de verhaaltjes van iedereen ff gelezen. Wat maken sommige mensen toch een ellende mee.
Automutolatie, vreemdgaan etc. Ik moet dan ook altijd denken aan een tijd waarin ik niet gelukkig was. Waarin ik ook altijd verliefd was op de jongen die ik niet kon krijgen. Ik onzkr was, afhankelijk van mijn ouders etc. Maar meiden en jongens als jullie dit lezen. Het is misschien een schrale troost. Maar alles komt goed! En dat is ook echt zo!

Maar goed ff alles up 2 date maken hiero.
Ik ga overmorgen toch mee naar CP, en daar heb ik echt zin in! Lekker zwemmen en gek doen! En dan met mijn lieve vriendjes naar a'dam met koninginnedag! Ja dat word ook helemaal geweldig!

Wat is er de afgelopen tijd allemaal gebeurt:
Ik ga steeds meer om met een vriendin van mij (G) en daar heb ik het heel gezellig mee. Ik merk dat ik steeds meer ingeburgerd raak hiero. En dat is toch een fijn gevoel moet ik zeggen. Maar met die vriendin en (L) heb ik weer een leuk weekendje meegemaakt. We zijn naar vrienden geweest in (H) en dat was echt lachuh. Super lieve mensen allemaal!
Er is ook een vervelend feitje... Ik loop een beetje achter met school. Maar als ik terug kom van CP dan ga ik dat helemaal bijwerken! En dan zorg ik dat ik het red!

Een maatje van me heeft ook nog eens een paar maandjes hier gewoont. Maar die heeft vanacht voor het laatst(voorlopig) hier geslapen. S. heeft hem verteld dat ie ff wat anders moest zoeken. We wisten nog wel iemand dus daar kan ie nu terecht gelukkig. Maar ik voelde me wel een beetje lullig. Gelukkig dacht ie er zelf anders over dan mij. En vind ie ons nog steeds liefknipoog. Maar ik moet zeggen dat ik wel weer blij ben ons huisje weer voor onszelf te hebben hoor! Het gaat ook eigenlijk zo goed! Samenwonen is echt rieleksterg vrolijk.
Alleen moet ik wel wat vaker mijn ouders opzoeken... Maar dat schiet er door het werk enzo nog wel eens bij in. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant ook weer niet. Ik word altijd een beetje down als ik bij mijn ouders ben. Omdat het nooit goed genoeg is hoe ik eruit zie en het kan altijd beter. Terwijl hier waar ik nu woon iedereen van me houd zoals ik ben. Dan is het soms wel vervelend dat mijn ouders dat niet kunnen... Maar ondanks dat zijn het echt superlieve en goeie mensen. En sja we kunnen natuurlijk niet allemaal perfect zijn toch?

(A) me allerliefste vriendinnetje heeft sinds een paar maanden ook weer een nieuwe liefde. En dit keer is ze toch wel heel gelukkig! En dat doet me echt goed. Want ook al zie ik haar niet vaak meer ik verliefd nog steeds van der. En we hebben nog veel contact via mail en foon (gelukkig). Ze heeft nu ruzie met haar vriendin K. Die mij nooit kon uitstaan, waarom weet ik niet. Waarschijnlijk omdat A en ik al meer dan 12 jaar vriendinnen zijn en dat dat een band is die niet gauw kapot gaat.

Met mijn zus gaat het helaas niet zo goed... Ze heeft het net uitgemaakt met aar vriendje en ze hebben weer een slecht resultaat uit het onderzoek naar baarmoederhalskanker gekregen. En dit is al de tweede keer. Dus dat is allemaal heel spannend! Ik vind het ook echt zo kut voor haar! En dan baal ik wel weer dat ik zo ver weg zit....

Nou dit waren ff een paar belangrijke gebeurtenissen op een rijtje als ik binnekort zin heb zet ik de rest ff neer.

ciao:kusje:
27 apr 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ^_^
^_^, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende