*schaam*

Nou hier ben ik dan weer eens, hehehe het is echt een hele tijd geleden. En er is zoveel gebeurd. Wel precies zoals ik had voorspeld. Want ik woon nu samen met mijn allerliefste mannetje in DH. We wonen in een studentenflat in een 2kamer appartement echt super chillcool!cool!
Ik ben verder gaan studeren en dat gaat allemaal ook goed. Helaas heb ik de eerste onvoldoende binnen, maar voor de rest allemaal voldoendes. Dus dat is ook rielekst! Sjooooow wel stom van mij om zolang niks te schrijven he. Nu ben ik allemaal leuke anekdotes vergeten. Dat is wel jammer. Want ik vond het net echt leuk om die verhaaltjes van mij weer ff terug te lezen. Ze brachten mooie herinneringen met zich mee!
Ja ik kan zeggen dat ik nu nog gelukkiger ben met mijn ventje.

Maar er zijn nog wel dingen waar ik wat minder gelukkig mee ben zoals hoe het gaat lopen met een aantal vrienden van mij. Het is echt een verhaaltje van uit het oog uit het verliefd. Dat is wel erg jammer, maar gelukkig ben ik alweer nieuwe vrienden aan het maken.

Ik ga volgende week lekker ff naar friesland want ik mis mijn memmie toch wel hoor. En de rest van de fam ook best wel. Maar ik heb wel mijn plekje hier gevonden. Leuke buurtjes lieve S. etc.

Ik zet hier een paar dingen neer die voor de mensen die dat lezen geen enkele waarde heeft om te lezen maar voor mij des te meer!

- wimper knipperen
- neusblazen
- duimpje

Wat heb ik een lol gehad met bovenstaande dingen. Dat wil ik nooit vergeten!

Ook is mij aangeraden door een paragnost elke dag 1 ding op te schrijven waar ik die dag om het moeten lachen. Dat ga ik vanaf nu proberen te doen.vrolijk

Dus ik mag het vanaaf nie vergeten.

Oja nog iets heel erg leuks volgende week is nightmare in rotterdam! Echt onwijs zin in. Lekker bij me dinnetje lin blijven slapen. Dat word helemaal rieleksterg vrolijk

nou ben weer ff weg voor nu
buh baaj
20 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ^_^
^_^, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende