Eindelijk

Vandaag baal ik een beetje, ik zou eigenlijk naar de sportschool. Heb ik me weer verslapen. En over twee uurtjes komt een vriend van me dus nu kan ik niet meer. En zo gaat het de laatste tijd steeds. Ik baal echt van mezelf. Het kost zoveel geld en dan ga ik weer niet... Pfff echt stom! Maar overmorgen ga ik wel. En ik haal het plakplastic van het raam. Want daardoor verslaap ik me steeds. Het was een goed idee van S. maar wij zijn gewoon te gek op slapen. En een altijd donkere kamer draagt daar geen voordeel in bij.
Maar misschien is het maar beter ook dat ik nog ff niet ga sporten want dan kan mij nieuwe tattoo ff extra genezen. En omdat ik geen bh aan mag is het wel lastig om te sporten. Nou js gewoon maar niet meer aan denken. En volgende week er weer even tegen aan.
Ik heb gister ook weer veel te veel geld opgemaakt dat is ook een baaldingetje.We hebben al zo weinig en dan ga ik het opmaken aan leuke dingen voor in huis. Ik moet gewoon niet meer in de stad komen. Ik kan me dan gewoon niet meer inhouden. Dus dat voornemen gaat ook WEER in. Als ik me daar eenmaal aan houd dan lukt het ook wel hoor. Maar gister was ik op visite bij een vriendin van mij, gekke L. En die wist allemaal leuke winkeltjes die ik moest zien... Dus ja daar sta je dan in een retro winkeltje met allemaal superleuke spulletjes, wie kan dat wel laten staan?
Maar goed fuck it, ik zou je nog ff bijpraten geloof ik. Het is nu vakantie voor mij, en eigenlijk zou ik nu veel moeten werken. Ware het niet dat Nederland een beetje in een crisis zit. En nu is er geen werk voor mij in de kinderopvang. Ja af en toen een dagje ipv een hele week. En dat is echt niet zo rielekst! Ik ben verder nog zoekende dus dat moet ik maar ff afwachten.

Qua geld gaat het de laatste tijd niet zo goed met ons. We gaan misschien een lening nemen om weer even ons hoofd boven water te krijgen. En wat dingetjes aan te schaffen die we allang willen. En omdat ik nu in het tweede jaar zit mag ik een lening nemen bij mijn bank. Dus dat is wel chill. We moeten het alleen wel ff goed regelen allemaal.

Verder kan je echt merken dat het zomertijd is (want echt zomer is het natuurlijk niet) we zijn weer helemaal verliefd op elkaar en lekker veel samen. Ik voel dat nu weer helemaal. Ik heb ook wel eens periodes dat ik wel veel van hem houd, maar dat het normaal is dat ik hem zie en dat we bij elkaar zijn. En alles voor elkaar doen. Tegenwoordig heb ik weer echt het gevoel dat alles wat we hebben zo speciaal is. En anders weet ik dat ook wel hoor maar dan heb ik er gewoon geen tijd om bij stil te staan.
Gister zijn we lekker naar scheveningen geweest. Dat was echt heerlijk, allemaal vrolijke mensen net als jij. Lekker struinen over de boulevard en daarna beetje uitwaaien op het strand. Ja ik heb echt genoten gister!

Nu nog ff over CP,helaas is dit niet afgelopen zoals ik had gewild. Ik ben zelfs eerder naar huis gegaan. De meeste mensen waren ongelovelijk irritant en werkten op mijn zenuwen. Toen ik ook nog uitgekafferd werd voor iets waar ik niets mee te maken had was de maat vol en ben ik eerder naar huis gegaan. Samen met L. een vriend van mij was gebleven en die heeft veel roddels gehoord over ons. Echt heel flauw, het is duidelijk dat de mensen die ik al vrienden achtte, mij gewoon als een vermakelijk aanhangsel zagen. En dit deed eerst erg pijn. Maar ik ben een vechter en nu hebben zij meerpijn dan mij. En het rare is ze vertrouwden mij altijd alles toe. Nu heb ik daar ook niks meer over gezegd wat ik wel had kunnen doengemeen. Maar dat is mij in vertrouwen verteld en daar doe ik niets mee. Maar dat is nu allemaal voorbij, ik spreek ze niet meer en negeer ze nu. Vriendschap is soms inderdaad een illusie!

Ik ga straks naar mijn schoonmoeder, niet zo'n zin in. Maar ja wel ff lekker eten enzo. Alleen ze heeft mijn tattoo nog niet niet gezien. En hij is best groot. Oja en ze weet niet dat ik mijn piercing weer heb doorgeprikt. Dat zijn dus twee schokken in een. Maar ja dat gezeik laat ik maar even over mij heen gaan en dan is dat ook weer voorbij. Ik ben er in ieder geval blij mee. En een juf kan heus wel tattoo's en piercings hebben. Denk ikknipoog Zolang ze maar niet te opzichtig zijn en je ze niet goed ziet. Nou is die in mijn lip wel opvallend maar die kan ik er overdag wel uit halen en dan doe ik hem 's avonds weer in. Ik zie wel. Ik voel me er gewoon goed bij en het past bij mij. Het deed trouwens echt super pijn om hem weer door te prikken, dat kwam omdat hij door littekenweefsel moest. Het deed dus veel meer pijn dan de eerste keer.

Maar ik ga er weer vandoor ff nog een stukje lezen, douchen, opruimen en dan ff met frankie babbelen, mijn zwagertje. Die zit momenteel in een soort crisis, en de maat is vol! Dat is best wel grappig we zitten de laatste tijd alles in gezegdes en spreekwoorden elkaar te vertellen. En dan gaat het erom wie de origineelste weet die van toepassing is op het verhaal. Ja het klinkt misschien dom, maar het is wel lache.

Ik ben weggies! En ff een opmerking voor mezelf (volgende keer over helen vertellen)

25 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ^_^
^_^, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende