Heerlijk ^_-

Hmmmm Heerlijk ik houd van zondag! Lekker lui de hele dag in mijn trainings pakkie in mijn eigen huisje te zitten. Das nog wel het lekkerst dat ik nu in ons huis zit. En gewoon kan doen en laten wat ik wil! We hebben gister opgeruimd dus het huis is nu nog lekker schoon. En daar kan ik gewoon zo van genieten. Ja op dit moment ben ik echt super gelukkigerg vrolijk. En terwijl ergens in dit land mensen zich helemaal aan het bezatten zijn en vrolijk feesten zit ik lekker te internetten en wat te lezen. Wat is het leven toch heerlijk als je maar tevreden bent.

Ik ben gister met mijn groepie uit eten geweest. Wat heel erg gezellig was. Omg wat heb ik gelachen zeg. We hebben echt weer lol gehad. iK d8 dat ik er in bleef. Ik houd echt van die mensen. Het is alleen wel klote om te vertellen dat ik niet mee kan naar CP want daar heb ik echt geen centjes voor. Dus das wel balen. En tegelijkertijd met dat weekendje is er ook een feest waar ik heel graag naar toe wil. Maar ja ik weet dat ze er kapot van zullen zijn als ik nie mee ga. Dus het is gewoon heel moeilijk. Maar ja als je geen geld hebt word het gewoon lastig. En eerlijk gezegd word ik soms ook een beetje gek van een paar mensen uit de groep met hun altijd negatieve gezeik en domme grapjes. En als ik een heel weekend met die mensen zou moeten doorbrengen komt er geheid ruzie.
Het is echt jammer want we hebben altijd zo'n lol samen. Maar om iets te plannen is echt afgrijselijk want er gaat altijd wat mis en iedereen loopt te zeiken.
Voorbeeldje:
Gister moesten we 3 kwartier wachten tot we aan tafel konden. Nou dan staan er alweer twee met een lang gezicht. Maar ja als je in een populair restaurant dineert dan kan dat gewoon gebeuren op een zaterdag avond. Ja toch? En eenmaal aan tafel steeds roepen hoe laat het is en dat het eten een kwartier duurt. Nou sorry maar we zijn toch lekker aan het eten en niet bezig met een race? Ja dat zijn gewoon dingetjes waar ik me aan kan ergeren.
Maar uitgezonderd van dat was het heel erg gezellig(vooral met de jongens want die zeiken bijna nooitknipoog). En we hebben echt veel gelachen.
Ok ok ik ben nu ook aan het zeiken maar daar is dit dagboekje tenslotte voor.

Oh nog ff iets S. laat een ringbaardje staan.. echt verschrikkelijk heb ik gezegd. Maar stiekem vind ik het hem wel leuk staan. Maar het zoent alleen zo verschrikkelijk en dat vind ik een beetje jammer! Maar hij gaat hem gelukkig weg halen morgen. Want op een of andere manier krijg ik puistjes als we zoenen en hij heeft een baard. Terwijl ik daar normaal nooit last van heb.

Hij is nou net weg om een filmpje te huren en wat lekkers te halen.

Morgen weer naar Friesland... Ik heb er wel zin in, maar geen zin wat mijn moeder weer allemaal aan te merken heeft aan me en wat ik allemaal fout doe. Maar dat is alleen ff het begin van de dag. Daarna word ik lekker vertroeteld en zie ik me lieve dinnetje weer na een hele lange tijd!!! Maar als je vraagt wat ik het liefste wil... Dan is het toch wel hier blijven en ff werken want ik moet echt meer geld hebben want anders gaat het echt fout!

Maar goed ik ga weer verder genieten van mijn zondag, i'll see you when i see youknipoog

erg vrolijkerg vrolijk
22 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ^_^
^_^, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende