weer een maand voorbij

Nou daar ben ik weer!
Deze maand is er niet veel gebeurd. Gewoon lekker vakantie gevierd, geluierd en naar het strand geweest. Ik ben lekker bijgekomen dit weekend. Met vriendje lief was het ook heerlijk om zo vaak samen te zijn. Ik heb wel gemerkt dat ook al wonen we samen wij elkaar toch niet zo vaak zien. Hier gaat na onze school wel verandering in komen. Het is gewoon vervelend dat we allebei zoveel moeten werken. Ik 's avonds en hij overdag naar stage. En in het weekend zijn werk. Sja dan wil het wel dat je elkaar niet zo vaak ziet. Maar het is niet anders!
Er komen ook nieuwe mensen op 449 te wonen, ik vraag mij af of dit deze keer niet van die saaien mutsen zijn. Ik zou wel willen dat hier een stel snatser zou komen te wonen. Lekker gezellig.
Over snatsers gesproken mijn beste maatje moet over een tijdje 2 maanden zitten. Het gaat weer niet goed moet hem. Hij past echt niet goed op zichzelf... Gek word ik ervan. Maar ik zal hem blijven steunen, meer kan ik ook niet voor hem doen helaas.
Ik ben gister ff met G de stad in geweest, van haar word ik de laatste tijd ook een beetje gek... Pff wat kan die meid zeuren zeg. Maar ja ze kan ook heel erg gezellig zijn. Dus gewoon maar proberen om mee te leven.
Soooow mijn mannetje heeft weer heerlijk gekookt! Jum jum de heerlijke geuren vliegen mijn neusje weer binnen!
Zo maar ff gaan etenvrolijk

Nog ff verder schrijven, de moeder van mijn liefde is ook verliefd. Wat is dit een genot zeg! En het is ook wel fijn om haar eens gelukkig te zien! Daar knapt ze echt van op.

Ojaa we krijgen van mijn moeder een slaapbank en twee mooie leren stoelen daar ben ik ook helemaal blij mee!

En misschien kan ik werken bij miss etam ook rielekst!

oja en over 2 weken begint school.... en deze keer moet ik echt meer gaan doen! Hehehe ik zeg het altijd maar ik hoop het nu ook echt te doen anders haal ik het niet!

Nou ik ga eten

xxx
26 aug 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ^_^
^_^, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende