Credit cards big NO NO

Ik vroeg me al af hoe die mensjes bij Mastercard hun geld verdienden beside de kaartbijdrage. Ik dacht altijd dat je een bepaalde percentage per transactie moest betalen. Dit had ik altijd gehad als ik in het buitenland betaalde, 15 cent per keer. Ik kwam er woensdag achter dat je met je credit card ook kan pinnen en hoe. Ik was al mijn werkende pinpassen, met geld op de rekening, kwijt. Dus ik kijken of ik ook kon pinnen met mijn credit card. Nu las ik net op de site van mastercard dat je per pinopdracht in binnen- en buitenland E 4,50 moet betalen verward. Oeps, met dat geld had ik ook een goed boek of heel veel lekkere bonbonnetjes van Friandises kunnen kopen erg vrolijk. Nah, dan weet ik dat voor de volgende keer. A.u.b. niet denken dat ik een big spender ben, ik kan heel goed zonder een dag te shoppen. Hmmm, moet maar weer naar mijn andere werkende pinpassen zoeken of een nieuwe aanvragen of geld op mijn rekeningen zetten.
Knorrie is weg. Mijn vriend werd helemaal gek van hem. Hij heeft al in het huis geplast en gepoept verward. We snappen er niets van, we waren hele lieve baasjes. Ok, mijn vriend kon soms agressief doen. Maar dat kwam omdat hij onze woonkamer had besmeurd met zijn urine en grote boodschap bah!. Ik snap het niet, de woonkamer stond open dus hij kon altijd naar zijn kattenbak. Hij had gisteren ook mijn vriend gebeten omdat hij geen oordruppels in zijn oor wou. Ik had mijn vriend al gezegd dat hij de kat moest vasthouden, opgerold in een handdoek. Maar hij dacht zeker te weten dat de kat wel zou snappen dat we hem geen kwaad zouden aandoen. Resultaat: dikke hand en 3 tetanus (of wat dan ook) spuitjes. Vandaag had hij hem weer gebeten omdat mijn vriend hem vastpakte toen hij erachter kwam dat hij in de woonkamer had gepoept verward. Hij is nou bij de broer van mijn vriend. Hij is helemaal gek op Knor vrolijk. Hij kwam hem meteen halen. Het is maar beter zo, we kunnen niet voor een huisdier zorgen als we constant weg zijn en als ik met hem kon spelen dan had mijn vriend hem al buiten gezet. Mijn vriend was al niet zo'n kattenvriend. Hij behandelde de kat als een hond. Duh, de kat had hem meerdere malen het tegendeel bewezen. Maar hij bleef hem lief vinden als de kat weer lief was en niet meer zo eigenwijs was. Ik ben dus nou een beetje treurig zonder de kat verdrietig.
Ik heb deze vakantie niet zo veel gedaan. Helemaal niks aan mijn huiswerk. Moet daar morgen echt aan beginnen anders haal ik het nooit meer in. Afgelopen zaterdag ben ik met mijn vriend naar Utrecht geweest voor de voorprimiére van Sky captain and the world of tomorrow. Was vet cool, het beeld was een soort combinatie van de jaren 40 films en stripboeken. Was wel een goede film om met je vriend of vriendin te zien. Het had spanning, romantiek en humor. Goede acteerwerk. Daarna zijn we nog naar het Nederlands Waterleidingmuseum, in een watertoren, geweest. Ik had voor het eerst een watertoren van binnen gezien. Het was heel erg interessant om de 'watermanagment' van de Nederlander door de eeuwen heen te zien. Nu weet ik ook wat een lavabo is. En dat de nederlanders al door de eeuwen heen niks aan de overheid had. Leidingwater werd aangeboden door parteculieren en pas heel laat, volgens mij de 19 eeuw. Hebben daarna een haringkje gegeten en mijn vriend kibbeling. Ik had op de markt wat reflectors voor op de spaken van mijn fiets gekocht. Ze moeten er officieel opzitten.
22 okt 2004 - bewerkt op 24 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van daydream79
daydream79, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende