D.

Wat een lekker ding, dacht ik toen hij voorbij liep en het niet kon laten te stoppen door de heerlijke geur van onze barbeque. Ik had een snoepketting om gedaan, zoals ik wel vaker van die gekke acties heb, en kreeg al gelijk de bijnaam 'snoepje'. Hiij liep weg maar niet veel tellen later stond hij er weer, met een roze snoeparmband om, die hij hoogstwaarschijnlijk voor zijn dochtertje had gekocht. Hmm. Heeft hij een vriendin? Zal hij daadwerkelijk een kind hebben? Ach wat maakt het ook uit, dacht ik. Dit is best aangenaam.
Gek was hij wel, stopte de auto en ik moest rijden. Jawel, voor de eerste keer. Het ging prima! Vlekkeloos, ik voelde me zowat trots. Totdat ik ging inparkeren, de koppeling losliet en in zn achteruit tegen de trekhaak van de auto achter ons botste. Oeps. Wist ik veel dat de rem het dan niet deed.. Gelukkig kon het hem weinig schelen. Dit was niet gebeurd. Misschien hadden we beide toch iets teveel drank op..
Hij liet duidelijk merken dat hij naar de badkamer liep met een andere reden. Vragende ogen keken me aan en ik liep erachteraan als een magneet die niet te stoppen was, totdat ik kleefde aan zijn lippen.
Ik besefte me dat ik beter naar huis kon gaan. Buiten het feit dat ik de volgende dag vroeg moet werken, hou ik van deze macht. Ik bepaal wat ik wil in mijn leven. Ik wil mijzelf. Maar een leuke buurman heeft mijn neefke wel!
20 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Earthquake
Earthquake, vrouw, 122 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende