Wtf

What the fuck denk jij wel niet. Ik had dit gewoon niet verwacht, ook al ik weet dat ik hier niets over te zeggen heb. Je bent nu 31 jaar, als je je best zou doen zou je MIJ tussen je vingers kunnen rollen maar what the hell, je laat een 16 jarig meisje bij je slapen, liegen tegen haar ouders, en ten slotte MIJ er nog bij vragen! Wat voor zieke gedachtes gaan er in je om, ik begrijp het niet meer. Ondertussen mag ze niet weten dat wij sex hebben, ondertussen wil jij geen relatie met haar, terwijl zij hoopt dat jij daar binnenkort aan toegeeft (en ze nog niet door heeft hoe jij eigenlijk bent door haar leeftijd). Wacht je tot ze ouder is? Mag het wel als jij 32 bent? En zij dus 17 is? Klinkt dat ouder?

Mensen praten nu over jou en T[...], en 2 weken geleden nog over ons (aangezien we het niet kunnen laten van elkaar af te blijven). Ik weet dat ik mijn liefde niet (meer) toegeef aan jou, maar je begrijpt verdomme met je kop toch wel dat dit niet kan? En dat zo voor mn neus? Waarom de fuck nodig jij mij uit om mee te gaan? Tyf een end op. Ga pubers neuken, leraar biologie. Grijp het beste wat je kan pakken! Nee. Tuurlijk niet. Jij pakt liever je bier en jonge dames zodat jij je ook jong kan blijven voelen en ze het niet door hebben dat jij eigenlijk een alcoholist bent.

Nee ik ben niet jaloers, ik vind dit gewoon vies. De manier hoe jij je leven leeft. Hoe jij jezelf (en omgeving) onderhoudt. Gatverdamme. Als ik jaloers was, was ik wel meegegaan. OVER MN LIJK NIET. Wie (wat?) denk je wel niet dat ik ben. IK ben (kan zijn en ben geweest) een geweldige vrouw... Voor jou! Ik ben blij dat jij dat niet door hebt.. Dan geef ik tenminste niet (meer) aan jou toe!
05 jun 2010 - bewerkt op 31 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Earthquake
Earthquake, vrouw, 122 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende