Love Update

Een goede avond geweldig dagboek van me,

Het is vreemd, om voor niemand te leven, behalve jezelf. Ik heb gewoon niemand, niemand om mezelf mee te delen, niemand om te ontvangen, niemand om over te dagdromen, te fantaseren. Dit heb ik jaren niet gehad, voor het laatst 6 jaar terug denk ik...
Sinds het uit is met M. heb ik best extreem geleefd. Veel drank, drugs, scharrels, het fijne leven proeven dus. Maar iets serieus? Niet gevonden nee.. Ik zei ook tegen mezelf dat ik even een jaar of 2 geen relatie meer wil, dus waarom zou ik er nu over zeuren? Omdat ik liefde mis. En liefde maakt mij dolgelukkig.
Over M. denk ik soms, maar veel negatief en als het positief is over de liefde die hij mij gaf en ik nu niet meer heb. V. zit ook in mn kop, maar lang niet meer zoals vroeger, ik kan het nu goed afsluiten en dat is maar goed ook. C. heeft nu een ander, is verleden tijd, en ook nooit iets geworden, denk ik ook niet meer aan. E. heeft relatie, het was even wel spannend tussen ons maar ik laat dat nu ook achterwege. En als een van de laatste: A., die krijg ik niet uit mn hoofd. Aan hem denk ik heel veel, alleen probeer ik dat niet te doen aangezien hij in Limburg woont en ik laatste paar weken ook niet echt meer iets uit zichzelf van hem te horen krijg en het idee heeft dat hij mij probeerd te vergeten/af te sluiten. Ookal hebben we niets gehad, toen hij hier was was het meer dan niets. Het was echt heel erg fijn, voelde eindelijk weer wat ik wilde hebben, iemand die precies is wat ik zoek. Jammer. Ook niet dus. Als laatste: S. Die zag ik laatst in een jazzcafé in Leiden. Ik zag hem en wauw... Wat een onwijs mooie man, met lieve ogen, goed verzorgd, qua uiterlijk helemaal het plaatje in mijn hoofd. We hadden veel oogcontact en we hadden duidelijk interesse in elkaar. Heb de avond daar doorgebracht en mocht pas weg van mn goede vriend als ik zn nummer had, die heb ik aan het einde van de avond ook gekregenheb van hem, maar helaas was hij bezet. Een drankje drinken samen kon best, maar meer ook niet. Pff... Wat lachte hij lief naar me..
Op het moment voel ik me dus best wel nutteloos. Alleen. Niet gewaardeerd, ookal ik weet dat mensen dat wel doen, en in de rij staan om mij te kunnen hebben en alles proberen om mij van hun liefde te overtuigen. Maar ik? IK WIL VERDOMME ANDEREN OVERTUIGEN VAN MIJN LIEFDE!!! IK WIL MOEITE KUNNEN DOEN VOOR IEMAND!!! IK WIL GEK ZIJN OP EEN PERSOON WAARBIJ HET OOK WEDERZIJDS IS!!! GODVERDOMME IK WORD ER STAPELGEK VAN!!!

04 sep 2010 - bewerkt op 04 sep 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Earthquake
Earthquake, vrouw, 122 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende