Dildo van tante

18+ verhaal
Wát is dat? Nee, zie ik het wel goed? Ik zal het wel fout hebben. Maar toch…

Één seconde was mijn gedachte afgeleid maar snel concentreerde ik me weer op die lieve hond van mijn tante. Een echte speelse grote bruine labrador. Toch viel mijn oog weer op dat groene langwerpige ding wat op de bank lag. Dat kan toch niet? Zo’n voorwerp laat je toch niet slingeren als je weet dat je bezoek krijgt? Ik besloot er dan ook wat van te zeggen en heb de hond opgesloten en ben naar de keuken gelopen. Tante lief stond thee te maken, en schrok ook toen ik die vraag stelde.

‘Waarom heb je die dildo op de bank laten slingeren? Ik heb niks tegen die dingen hoor, maar als je nichtje en neefje komen is het misschien wel netjes die op te ruimen.’

Die blik in haar ogen ga ik nooit meer vergeten, ook het geschater van mijn broertje achter me niet.

‘Waar heb je het over?’ Ik begon toch te twijfelen of ik wel echt gezien had wat ik gezien had. ‘Nou eh, ik dacht dat… In de woonkamer…’ Stotterde ik. ‘Laat zien!’ Zei mijn broertje met nog tranen in zijn ogen van het lachen.

Ik leidde ze naar de woonkamer en liet ze zien waarvan ik dacht dat het een dildo was. ‘Oh, dát!’ Ik keek mijn tante raar aan, krijg ik nog een verklaring of wat? ‘Dat is geen dildo, lieverd, dat zou ik toch nooit gebruiken? Kijk eens hoe oud ik ben?’ En mijn broertje lach weer rollend op de grond van het lachen. ‘Dat,’ Ging mijn tante verder, ‘is het speeltje van hem!’ Zei ze wijzend naar de hond.

Ik heb niet vaak dat gevoel van dat ik door de grond wil zakken, maar nu kwam het toch echt heel dichtbij. Hoe kon ik zo dom zijn, natuurlijk! Mijn tante en broertje waren allebei aan het lachen en na ik het een beetje had laten bezinken begon ik ook te lachen.

Ik heb snel mijn excuses aangeboden en we hebben de thee gedronken en de koekjes opgegeten. Dit gaat echt iets worden wat mijn leven nog gaat achtervolgen.


Maar ach, gebeurde er ook weer wat spannends in mijn leven vrolijk
25 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Erron
Erron, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende