Paaldansen tijdens stappen

‘Ga nou!’ mijn vriendin duwt me naar voren. ‘YOLO?!’ Schreeuwt ze en ze barst in lachen uit. Ze weet dat ik echt een pesthekel aan dat woord heb, maar met die dronken kop zal ze dat wel vergeten zijn. Ergens heeft ze wel gelijk, hoe vaak kan je nou in een paal hangen?

Verlegen stap ik naar voren en kruip op de tafel. Toch wel apart, en best hoog. Ik sta op het platform met in mijn linkerhand een drankje en in mijn rechter hand de koude ijzeren paal. ‘Hup meid!’ gilt mijn vriendin en meer mensen beginnen te klappen op de muziek. Ik buk voor over, zet mijn drankje op de bar en pak met beide handen de paal vast. Mijn wangen beginnen te gloeien, gelukkig kan niemand zien dat ik rood word. Wat moet ik nu doen? Schiet er door mijn hoofd. In mijn hoofd spelen duizenden video-clips af met meisjes erin die paaldansen. Mezelf ophijsen in dat ding gaat me nooit lukken met mijn kippenkracht, ik moet er maar een showtje van maken.

Na en kwartier sta ik weer met beide benen op de grond, waar ik best blij mee ben want daar zo hoog staan deed me toch bang maken; wat nou als ik er van af val? De mogelijkheid zou best groot zijn, ik had al een paar drankjes op en mijn evenwicht was niet heel goed meer. Maar alles ging goed. Mijn vriendin sleept me mee naar de wc’s, waar het gelukkig rustig is. Hoewel je wel de beat van de muziek nog steeds voelt door dreunen. ‘Zag je die jongens kijken!?’ ‘Ik heb zoveel jongens gezien toen ik daar stond, maar over welke heb jij het dan?’ ‘Die knappe! Zó sexy, echt jou smaak! Ze stonden naast me, beide blond en groter dan ik was…’ Ze wacht op mijn antwoord of ik ze wel of niet gezien heb. Ik probeer het me te herinneren, natuurlijk zag ik mijn vriendin maar ik heb niet gelet op de mensen die naast haar stonden. ‘Ik weet het niet… Maar wat was er met hun dan?’ Ze begint te lachen, ze vind alles altijd extreem grappig als ze dronken is, af en toe best irritant, geen normaal gesprek te voeren met haar dan. ‘Ik hoorde ze fluisteren. ‘‘Wat heeft die chick een lekker kontjûh!’’ ’
Ongeveer het zelfde zei ze toen we eerder die avond aan het tutten waren met kleren en make up. Ik stond gebukt naar de spiegel en zij zat op mijn bed. Mijn vriendin valt op vrouwen en zegt wel vaker zich aangetrokken te voelen naar mij toe. ‘Weet je hé, Liaantje,’ Ik was bezig met mijn lippenstift op te doen, ‘Je hebt zo’n lekker kontje!’. Toen zat er een streep rode lippenstift van hier tot Tokio, ik begon te lachen en draaide me om. ‘Wat nou?’ Vroeg ze beledigt, waarom weet ik ook niet precies. ‘Uhm dankje, voor het compliment en die streep op mijn wang.’ Met een watje probeerde ik mijn gezicht schoon te maken. Toen we de deur uit liepen maakte ik haar duidelijk dat ze zich niets in haar hoofd moest halen.

‘Nou kom op dan! Laat me ze zien, misschien kunnen ze jou ook wel gewoon hetero maken.’ Grapte ik, weer begon ze te lachen en we verlieten de wc’s weer. Ze zocht de jongens, die aan de bar zaten. Daar dicht bij begonnen wij te dansen. We zagen de jongens af en toe naar ons kijken, wijzen en over ons praten. Na een tijdje tikte er een op mijn schouder toen ik met mijn rug naar hun toe stond te dansen. ‘Samen dansen?’ ‘Prima idee!’ Ik zag hoe mijn vriendin de andere gast afwees, mannen zijn toch niks voor haar. Even later kwam ze terug met een vrouw en begon naast me daarmee te dansen.

De gast bleek extreem dom te zijn, of gewoon alleen op seks uit en daar had ik niet bepaald zin in, dan had ‘ie me meer alcohol moeten voeren als ik wél in die stemming zou willen komen. Ik was dan ook al snel weg bij hem, maar mijn vriendin was nergens meer te zien. Achteraf gezien had zij wél een lekkerding gekregen en aangezien zij wél zo dronken was als een…. zijn zij en die meid in de wc’s samen gaan.. Hoe heet het als twee vrouwen dat doen?

Daarna nog samen met vriendin naar huis gefietst rond een uur of 3. Geslaagde avond en we waren allebei doodop. We vielen dan ook snel in slaap.
04 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Erron
Erron, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende