dond 25 dec '08 = KERSTMIS

Ik was geëindigd na Trapke op vrijdag.
Zaterdag kerstmarkt in Brecht. Iedereen komt, zelfs Beth. En de rest was weg zoals Glenn, mam, pap,... Dus ik laat Manuel naar mij komen vrolijk En die lieve lieve jongen had wat voor me: een bergkristal! Eigenhandig geplokken (alsof ze aan bomen groeien). Een mooi klein stukje was het. En dat omdat mijn oogjes zo fonkelen blijkbaar. Wat wil je ^^ En dan waren we goed op dreef tot hij vervelende "waar-blijf-je-telefoons" kreeg en Beth voor de deur stond. Dus zijn we vertrokken. Was gezellig. Beth had veel te vertellen over haar zatte feesje de dag voordien. En jaa, iedereen was er. Leuk leuk. Die relatie- en liefdesproblemen kwamen wel weer bovendrijven, maar ik was perfect gelukkig met mijn jongen. Ik heb me aan m'n voornemens gehouden en mijn openbaar koppelgedrag aangepast, hem liefhebben en hem vrij laten. Beth keek en zag dat het goed was. Lander wilt ook alleen maar dat ik gelukkig ben, Sil moedigt Manuel aan. Iedereen staat achter ons. Leuk gevoel vrolijk Alleen mijn familie niet. Broer, ouders.

Kerstmarkt. Als ik Manuel niet had zou ik niet gegaan zijn... En gelijk heb ik. Wat mij er vorig jaar overkwam, dit jaar: Elise..
Jawel, Lander did it again. Hij doet eigenlijk niets anders... Elise is zelfs bllijven slapen... Maar niets gebeurt zegt ze... Wel afgewezen (II) Balen...
Manuel kwam na de kerstmarkt nog even met mij mee naar huis. Zijn beste pak aangetrokken voor mama, die moeilijk de deur kon dichtslagen in zijn gezicht. Beth viel al vrijwel meteen in slaap. Ik& Manuel nog ff in de zetel gelegen vrolijk Tot zijn vader hem kwam halen. We konden maar amper afscheid nemen.
De volgende dag: zondag. Het eerste famfest. Was héél lekker, heb erg veel gegeten vind ik nahnah Het feest zelf was eerder saai. 't Was bij Oostvogels en ja.. niet echt iets te vertellen. Blij dat het gedaan was. Maandag zou ik met Helene Madagascar II gaan kijken maar ze had iets met haar voet gedaan. Geen plannen die dag dus. Naar bib geweest, een metaldocumentaire gaan huren en naar Sepje geweest voor een uurtje. De volgende dag naar stad met Sepje. Zijn laatste kerstkopen in orde brengen. Ik een beetje beginnen verzamelen voor Beth.. Euhm ja, was goed vrolijk 's Avonds belde Manuel om af te spreken voor morgen (woensdag). We gaan naar Gent, het glazen huis bezichtigen. En het kwam er op neer dat we elkaar misten en hij naar mij wou komen... Ik vraag het aan pa maar... Na-a... mag niet. Hij, mag niet komen. Te vroeg zeggen ze dan. 't Is nog te vroeg. Boeie, die sliep een maand geleden al met mij in bed! Kut... het mocht dus niet en dan moet je dat gaan zeggen... "Nee, je mag niet komen" verdrietig Maar ik zag hem de volgende dag al sowieso. Tot in Gent zijn we niet geraakt, Antwerpen wel. En ik heb mij er helemaal kunnen overzetten en hem zo goed mogelijk aanvaard als vriendje in het openbaar vrolijk De Jo was er ook bij. We zijn iets gaan drinken in de Rots (rockcaféknipoog en Manuel heeft daarna een lange jas gekocht (stoffen). Hij was er zo fier mee vrolijk leuk om te zien. En zelfs met die lange jas, wapperend tegen mijn benen, liep ik hand in hand met hem. Het was best wel een mooie dag. We hebben nog over de grote kerstmarkt in Antwerpen gelopen. Daar zag hij een meisje van de zeescouts. Schattig ^^ Ze woof (wuifde?) naar hem.
En toen... naar huis.. zijn thuis knipoog Erg knus en gezellig. Tot de moeder thuiskwam. Dan ben ik maar naar huis gegaan. Ik denk dat hij mijn antwoord op zijn vraag wel gevonden heeft. Zonder woorden, zoals ik het wou vrolijk Dus gisteren met hem een wel mooie kerstavond met hem beleefd, althans een beter dan die hier met m'n ouders... en vandaag is de sfeer ook maar droog en gespannen. Want we krijgen bezoek. Ojee! Manuel stuurde vandaag al paar berichtjes van ruzie hier en commentaar daar. En hij ziet me graag. Ja, ik denk zelfs, gisteren in stad... dat hij me 1 keer schat noemde... nahnah ik heb het niet nagevraagd maar het rolde er zo natuulijk uit. Ghi, toen glimlachte ik.
En wat onze intimiteitsstatus betreft, vorderen we niet. Het zou wel mogen maar hij doet het niet. En ik heb er geen verstand van. verliefd X
01 feb 2009 - bewerkt op 14 feb 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Yenthe
Yenthe, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende