Beste ...

Weet je wat ik mis?

Mijn ontbijtkommetje dat nog bij jou ligt. Ik zou het graag terug hebben. Het is een oud cadeautje van mijn moemoe waaruit ik dagelijks mijn corn flakes eet.
Verder wil ik liever niks meer met jou te maken hebben. Ik denk niet dat ik je nog hoef te vertellen waarom, want dat zal jij beter weten dan ik. En ga nu niet doen alsof je neus bloedt. Ze hebben het mij verteld en JA ik geloof hen nu. Jij, jij bent een vuile bedrieger! Ik, ik was dom.
Ik weet niet waar je het lef vandaan haalde mij zo te behandelen! En wat heb ik nou gedaan om dit te verdienen? Terwijl jij...

Dit is zó lelijk van jou! Je mag de komedie stoppen, ik heb je helemaal doorzien, je 'vrienden' ook trouwens. Mijn hart voor jou is van steen nu. Ik voel niets meer van liefde of medelijden. Alleen haat en frustratie.
Ik zit zo vol woede! Ik ben furieus! Je hebt mij gebruikt godverdomme! Wat jij eerst in mijn schoenen wou schuiven, heb je nu zelf al die jaren gedaan?! Ongeloofelijk toch.
Oh en nu durf je mij niet meer onder ogen komen omdat het nog te moeilijk is omdat je nog gevoelens voor mij hebt. Of is het gewoon de schrik?Net nu ik je eens een goede klap in je gezicht wil geven. Je hebt geluk dat ik dat niet durf, maar ik voel me wel 'alsof ik het zou durven'.
Als je dacht dat je er mee weg zou komen, heb je fout gedacht. Je mag creperen van mij! Stikken! Wat jij gedaan hebt is echt niet goed te keuren. Wees blij dat ik er nu pas ben achter gekomen en niet iets vroeger want dan was de bom echt ontploft! Maar echt... ONTPLOFT.

Hoe durf je? Hoe kun je? Heb je dan echt geen gevoel? Dit is echt vreselijk. Het liefst van al wil ik het uitroepen over de hele wereld. Wat voor smeerlap jij bent. Ik wil dat iedereen het weet! Zodat je bij niemand nog kans maakt. Je bent zo... niet wie ik dacht dat je was. Je hebt me geraakt, maar ik heb jou toch maar mooi gedumpt. Je hebt me zo kwaad gemaakt dat ik het niet onder controle kan houden. Jij bent de slechterik en ik het slachtoffer. Maar waarom? Adrenalineverslaafd? Spanning nodig om te presteren? Was dit seutje toch niet wild genoeg voor je?
Ik heb medelijden met je familie.

Ik ben nu al 3 dagen aan het bedenken hoe ik je kan laten weten dat ik het weet. Ze noemen je rotzak, weet je dat? En ze helpen met het bedenken van vernederende plannetjes. Want dit kan ik zo niet laten. Je moet weten wat je hebt aangericht. Ik kijk uit naar dat moment.
25 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Yenthe
Yenthe, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende