druk druk druk

Pfff,

het lijkt wel alsof mijn school uit haar prettige hazeslaapje ontwaakt is want nu krijgen we zoveel huiswerk, niet normaal meer. Maar wel heel erg leuk.cool!

Zo moet ik voor Illustraties een object maken wat over mezelf gaat. En dat moet uit twee voorwerpen bestaan die je aan elkaar plakt. Heb nog niet echt veel tijd gehad om er over na te denken.

Verder elke week zelfportretten maken voor Tekenen naar Waarneming. Ging niet echt goed. Leek wel een uilekop te hebben gemaakt. Maar volgens de leraar was dat niet erg. Gewoon heel veel tekenen, dan krijg je vanzelf wel een paar goeie tekeningen.

Dan nog voor maandag een presentatie. De kunstenaar waarover we het moeten doen maakt zulk oerlelijk werkbah! dat we gewoon niet iets positiefs erover kunnen bedenken. Net nog een videoband over hem gezien. Echt heel raar. MAar goed, gaan we morgen mee verder.

Tot slot nog aan mijn opdracht werken voor Autonoom (stilleven van bloemen maken) en 3D (iets opzoeken over vage beeldhouwer). Al met al krijg ik een druk weekend voor de boeg. Vind ik eigenlijk niet erg.knipoog Hou wel van een beetje stress, want dan vliegt de tijd tenminste.

Heb B. trouwens verteld wat ik precies voor hem voelde. Lucht wel op. we hebben een heel goed gesprek met elkaar gehad en ik voel me vreemd genoeg ook niet meer zo verdrietig, ook al voelt B. niet hetzelfde voor mij. Maar ik overleef het wel (hoop ik)erg vrolijk.

Tot de volgende keer

Liefs Kreeft
04 nov 2003 - bewerkt op 04 nov 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kreeft
Kreeft, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende