een beetje verliefd

Grr, ben je eindelijk een keertje goed moe, lig je lekker in je warme bed kan je niet slapen omdat allerlei stomme dingen je hoofd weer in schieten.

Ben sinds een paar maanden gek op een jongen, laten we hem maar B noemen. In het begin waren we gewoon vrienden. Maar op een gegeven moment merkte ik dat ik toch meer voor hem begon te voelen. Fout! Fout!! Fout!!!
B en ik passen totaal niet bij elkaar. Hij is zo anders dan ik en bovendien is hij absoluut niet iemand die goed is in relaties (heeft hij ook zelf toegegeven). Daarnaast ziet hij me als een goede vriendin. En meer niet.
Maar...B is gewoon grappig, ik kan goed met hem praten, ik voel me bij hem zo ontzettend op mijn gemak en we hebben veel lol met elkaar.

GRRRRRR! Waarom ontmoet ik nou altijd jongens die me heel leuk, geweldig, sexy, grappig maar vooral niet hun type vinden. Heb ik soms een speciaal soort stroop aan mijn kont hangen die alleen dat soort types aantrekt? en waarom moet ik nou weer gevoelens koesteren voor B?

Ik weet niet of het nou Ware Liefde is wat ik voor hem voel. En wat is ware liefde, wat versta je daaronder? Bestaat WAre Liefde eigenlijk wel of is het alleen maar een slim truukje van de natuur om de voortplanting van de mens te vergemakkelijken.

Maar wat ik wel weet is dat zodra ik een beeld van B. met Andere Vrouw in mijn hoofd zie dan wordt ik razend jaloers en voel ik enorm veel pijn. Of als ik B. met een zeer aantrekkelijke dame zie kletsen die overduidelijk meer van hem wilt krijg ik ineens de neiging om haar met een bierfles om de oren te gaan slaan. Ik bedoel, zoiets voel je toch voor je best vriend of vriendin?

Wat moet ik nou? heb mezelf weer in de nesten gewerkt met die stomme gevoelens van me... verdrietig
24 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kreeft
Kreeft, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende