presentatie

Hoi, hoi!

Vandaag zou ik eigenlijk vrij hebben, maar hele dag op school aan de presentatie gewerkt. Die hebben we aanstaande maandag. Heel wat werk verzet en ik heb er een goed gevoel over cool!, ook al vinden we de kunstenaar gewoon oerlelijk, nietszeggend werk maken. bah!

Voor de rest niet echt veel gedaan. Mijn illustratieopdracht wordt vast bagger. Heb een zilverkleurig kistje met daarin een kaart, meer niet. En nog wat zelfportretten gemaakt die nog steeds veel weg hebben van uilen met zeer bolle ogenerg vrolijkVan het weekend begin ik met de rest van mijn opdrachten.

Nog even naar B geweest. Die was een beetje depri en uitgekakt.verdrietig Maar een kwartiertje gezeten en toen ging ik maar weg, voordat zijn bui op mij zou overslaan. Met B is het zo dat je die echt ff met rust moet laten als hij zich kut voelt. Hoop dat hij zich van de week weer ok voelt.

Met schrijven gaat het uitstekend. Ik zou echt heel graag een kinderboek willen maken. Heb ooit al eens een poging gedaan, maar dat was echt bagger. Nu met het tweede verhaal heb ik er een heel goed gevoel over. Het zou echt te gek zijn als er een uitgever zou zijn die er een boek van gaat maken. Ik hoop dat ik dat ooit mag meemaken. vrolijk

Maar goed, genoeg voor vandaag. Ik ga weer verder met mijn huiswerk en de hond moet ook nog uitgelaten worden.
Tot de volgende keer!

liefst kreeft
05 nov 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kreeft
Kreeft, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende