Fucked up day

Deze dag is zo niet leuk.. .ik voel me de hele dag al zo depressief als pest en heb nergens zin in, iedereen loopt tegen me aan te zeiken van wat ik allemaal nog moet doen. nou daar ga ik me weer veel te druk over maken natuurlijk..

Eten gaat vandaag ook al slecht... ik heb helemaal geen honger en ik kots al bij het idee om te eten
Aangezien ik de keet uit ben gepleurt zit ik de hele dag alleen thuis bij mn vriend.. hij komt NU pas thuis.. tering zooi..

Ik voel me zo onnozel en nutteloos.. ik bedoel.. what the fuck houd leven nou precies in..?? People all grow up to die..

K heb zin om te kotsen,, ontzettend veel kotsen en nooit meer ophouden.. heb zin om in een warm bad te gaan liggen en er in verdrinken.. leven is zinloos.. Death is coming..some day..

Heb ook hoofdpijn van al dat gedenk met wat ik met mezelf aan moet.. maar ik weet het simpelweg gewoon niet.. ik weet het helemaal nooit..

Deze dag heeft niks goeds gebracht.. k wou dat ie er nooit geweest is. Hopelijk komt er morgen een betere dag dan vandaag, en die dag daarop nog beter.. maar dat zal wel niet gebeuren.. mijn blijheid duurt nooit langer dan een paar uur..
16 sep 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_metal
miss_metal, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende