Gaat lekker zo...

Vrijdag belde die waardeloze huisarts van mij. Ze zei dat inderdaad mijn schildklier heel erg laag was dus. (ja zo noemde ze het "laag" ). Verder zei ze dat ik over 3 maanden weer een bloedonderzoek moest doen, om te kijken of er verandering is ofzo. Toen ik vroeg wat ik kon doen om die schildklier weer normaal te krijgen zei ze "niks, je moet er maar mee leren leven. Sommige mensen missen een been, jij hebt een lage schildklier." Serieus, ik had zo moeite om me woede in te houden aan de telefoon.

Ze zei ook dat de klachten waar ik last van heb waarschijnlijk niets te maken hebben met de lage schildklier. Klachten als vermoeidheid, duizelig, kortademig worden, vreetkick. Ik heb al van alles bekeken van wat het zou kunnen zijn en het enige wat er in me bloed uit komt is dan die schildklier. Dan lijkt mij toch dat die vermoeidheid enzo daar aan moet liggen? Ik bedoel, ik ben na amper 2 uur inspannen al dood op!

Maar ja, ik moest dan maar een afspraak maken met haar, dan zouden we gaan kijken waar ik dan wel last van heb. Pffff... Nou, het zal wel dan, he?

Gister ben ik wezen stappen met een vriend van mij, laat ik heb R noemen. R is die kennis waarvan mijn vriend hem wel belde om te zeggen dattie thuis zou komen en mij niet. R vertelde me dat hij dus nog steeds bijna elke dag gebeld werd door hem. Hij liet het zien op zijn telefoon. Zelfs via het huistelefoon van het terrein daar, en mij maar vertellen dat dat niet kan...

Ik heb R gezegd dattie op subtiele manier maar eens moest vragen waarom hij mij niet belt. En zelfs al vraagt R het niet subtiel, ik mag toch wel weten waarom hij dat niet doet, punt? Ik vind het echt raar en het wekt bij mij het idee op dat hij gewoon niks meer met mij te maken wil hebben, ofzo. Want hij wilde me niet zien toen hij terug in de stad was en nu belt hij ook niet meer naar mij... Eikel... Stank voor dank krijg je dan, he?boos Na alle shit waarin ik hem heb gesteund enzo...

Ja, gaat lekker zo. Met Pinksteren zou hij terugkomen voor een festival ofzo, Eurospirit ofzo. Gelukkig ben ik dan zelf op vakantie. Hij wil me niet zien, toch? Nou dan niet, he!

Verder was het gisteravond trouwens wel gezellig. Heb wel kunnen lachen met R. Het is af en toe een sukkel maar ach he, daar kan hij ook niks aan doen.
21 mei 2006 - bewerkt op 21 mei 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van O_o
O_o, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende