Ik ben niet gemaakt om te werken :P

Nee, volgens mij niet. Morgen is mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe baan. En ik ben sinds vrijdag gewoon snotverkouden, koppijn, pijn aan mijn strot, buikpijn, heb gewoon koorts en ook nog eens mega ongesteld.

Het lijkt trouwens wel of ik altijd goed ziekerig wordt als ik een nieuwe baan gevonden heb. Toen ik in Utrecht moest werken had ik hetzelfde. Eerste-werkdag-ziekte, ofzo? Echt heel vaag.

En bij mijn vorige baas een maandje terug had ik het ook. Toen was ik ook de eerste dagen echt goed ziek. Tuurlijk, ik ga gewoon naar m'n werk want ik wil goeie indruk achterlaten en tjah ik zou liegen als ik zou zeggen dat het niet om het geld ging. Maar zo'n eerste werkdag is al stresswekkend opzich, zonder dat ik ook nog 's echt ziek ben.

Of is het gewoon puur toeval? Bedoel, heb wel veel opgetrokken met Tony en dr dochter en die waren ook beiden goed ziek de vorige twee weken. Heb goed in hun ziektekiemen gezeten, zeg maar.

Blah...

Het liefste won ik nu gewoon een miljoen uit de lotterij ofzo. Werken is nu ook niet bepaald leuk. En dan mag ik blij zijn dat het in het algemeen baantjes zijn die aardig verdienen (9 euro per uur netto is nie slecht, of wel dan?) maar dan nog. De gedachte dat een mens zowat zijn hele leven moet werken vind ik eigenlijk niet zo fijn.... En tegen de tijd dat je niet meer hoeft te werken ben je inmiddels zoooo oud dat je eigenlijk amper nog genieten kan van de leuke dingen. Althans, achter de geraniums zitten en naar anderen kijken de hele dag door is niet mijn idee van leuk.

Goed, heb er echt zin in morgen... Jippie...
07 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van O_o
O_o, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende