Godverdomme

Haai allemaal!

Al weer een tijdje niks van me laten horen.
Het is erg druk de laatste tijd, allemaal laatste dingen/toetsen voor het examen, toch wel een beetje stress denk ik!

Maarja, voorlopig heb ik nog steeds ruzie met S, het kan er volgens mij gewoon geen ene fuck schelen, en dat doet me echt pijn. Ze loopt me nog gewoon nog steeds hard te negeren, en ik kan er echt niet meer tegen. Verder heb ik daar nog niet veel over te zeggen..

Met L is het niet veel beter geworden, of eigenlijk alleen maar slechter.. hij praat steeds minder, en als ik wat vraag antwoord hij alleen maar kortaf. En hij begint ook niet meer over volleybal ofzo.. echt vaag allemaal, waarom moet dit allemaal in 1 keer..

En er zit me nog iets dwars, wat denk ik zo ongeveer elk meisje dwars zit van mijn leeftijd, precies, gewicht. Ik ben 1.85m en 74 kg.. Ik ben natuurlijk best lang en dan kan je ook best wel dat wegen, maar het mag best wel wat minder.. Ik zou best wel 65 willen wegen. het eerste wat ik maandag heb gedaan toen ik wakker werd is op google gekeken onder de zoekterm : 'ik wil anorexia'
Natuurlijk weet ik niet waar ik naar zoek, naar zoiets mag je gewoon niet zoeken. Maar echt heel erg, ik wil het, ikw il afvallen maar het lukt maar niet, ik kan maar niet stoppen met lekkere dingen eten, niet dat het zo erg is met zoveel eten ofzo, maar elke keer als ik dan weer iets lekkers naar binnen gewerkt heb krijg ik een onwijs schuldgevoel en sta ik een beetje te staren naar mn eigen spiegelbeeld, niet dat het iest helpt eigenlijk wordt je er alleen maar gekker van.

kut leven.
31 mrt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lovelyone
lovelyone, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende