hello again

hee everyone,

en er is al weer 123098 jaar geleden dat ik even hier mijn verhaal doe,
allemaal druk druk druk.

er zijn een lots of dingen gebeurd in en rond mn leven. Niks bijzonders uiteraard. Op een paar enkele dingen na dan!

ik ga er gewoon hoofdstukken van maken, dat is voor mij en voor jullie zelf ook wat overzichtelijker

H1. ruzie S = voorbij
H2. examens 2010
H3. Toppers in concert 2010
H4. L verliefd
H5. examengala
H6. start ruzie M
H7. omaatje
H8. vaders die beneden op een inklapbaar bed ligt.

8 hoofdtukken.. gosh ik heb echt lang niet meer geschreven! snel beginnen dan maar!

H1. ruzie S = voorbij

het is al wel een tijdje geleden, ik zou eigenlijk niet meer weten wanneer precies, en uiteraard is het allemaal goed gepraat via msn, thank god for msn people, wat moet je zonder.. best wel triest hoor, een ruzie uitpraten via msn.. maar goed, het is dus goed, we wisten allebei niet eens meer waar de ruzie over ging, TRIEEEEEEEEEEEST. mar toch blijft ze echt een meeloper hoor, die SS pakt haar echt helemaal in, maar daar heb ik me bij neer gelegd want nu weet ik wat er van komt, en hoeveel ik er mee opschiet: niks. het voelt nog steeds alsof er nog steeds iets niet klopt als ik met haar praat ik weet verder niet wat het is. maar we zijn in ieder geval in de goeie richting.

H2. examens 2010

iedereen heeft er natuurlijk wel van gehoord, sommige die kennen mensen die dit jaar examens hebben gedaan, andere die doen zelf examens, en ja ik zit er ook tussen.
men men men, weer een ervaring rijker haha, als je die gymzaal binnekomt, al die tafels en stoeltjes die je ziet staan echt ongelofelijk hoe enorm veel. je moest zitten op van die irritante klapstoeltjes, die bij het de kleinste beweging al kraakte, en als je kraakt in die stilte lijkt het wel een aardschok. maar goed,
examen 1 was nederlands, dat gelijk al liep als een totale ramp: ik kwam in tijdnood of ook wel: ik heb he tniet af kunnen krijgen in die 2 uur. mijn god hoe erg is dat, je eerste examen gelijk al verknalt door tijdnood, alle moed (die ik nog had) was gelijk verdwenen. examen 2 was tekenen, die ging wel goed, tot dat ik perongeluk met teveel klikken bij google op een site kwam waar de antwoorden van het examen die dag op kwam, en ik zag dat ik de eerste 2 vragen al fout had, ik kon wel janken. de rest liep allemaal goed, denk ik dan.. op natuurkunde en wiskunde na want die waren echt zo ontiegelijk moeilijk.
Ik hoop zo erg dat ik geslaagd ben, want dan kan ik ein-de-lijk naar de school die ik echt leuk vind. mn ouders hebben al helemaal speciaal voor mij de eerste vlaggenstok gekocht, das dan wel weer leuk haha.

H3. Toppers in concert 2010

ja ja, ik was er bij! Toppers in concert 2010! en het was de premieur hoor! 20 mei was ik daar, de amsterdam arena! bomvol, allemaal mensen in het wit/zilver, te gaaf gewoon, zou het zo over willen doen. het was echt één groot feest, echt om nooit meer te vergeten!

H4. Lverliefd

en nog steeds helemaal hoteldebotel van L, hij is zo leuk, en knap, en lief en mooi en zo kan ik nog wel wat uurjtes/dagen/maanden/jaren over door gaan haha, ik had hem al een tijdje niet meer gezien vanwege de vakantie die ik nu heb. maar donderdag ging ik weer voor het eerst naar volley bal - het ging btw echt zo onwijs goed!- en hij zei al dat hij daanra een oefenwedstrijd had, en daar zag ik hem, ik moest serveren, en hij liep langs, en zei hee sanne, ik smolt, ik keek om zag hem staan, nog knapper dan mijn verbeeldingen, zijn haar was van kort krulletjes haar naar half lang krulletjes haar gegaan, oh en dan heb ik het nog niet eens over zijn bruine ogen, waar je echt in verdrinkt. mn hele concentratie was weg, en ik mepte zo hard tegen die bal, dat ie helemaal aan de andere kant van de zaal tegen de muur knalde, haha oh ik moest er een tijdje later wel om lachen haha, dat een jongen zo'n impact op je kan hebben!

H5. examengala

afgelope vrijdag had ik examengala, het begon met een bbq, die al snel anders liep dan ik verwacht had. Ik kwam S tegen die uiteraard weer bij SS stond, maar ik dacht wat kan het me schelen iemand moet de eerste stap zetten, dus ik ga er gewoon bij staan, dat ging opzich nog wel aardig, wel ongemakkelijk om eerlijk te zijn. toen mochten eindelijk naar binnen. ik ging natuurlijk bij hun zitten om te kijken hoe het ging, maar kwam er al snel achter dat ik dit nooit meer hoef te doen. Ze begonnen gelijk te zeiken over het vlees die de school aan het klaar maken was. 'ja ik ga alleen maar brood en salade eten hoor' zei SS, waarop I volgde 'ja echt he' dus ik zei 'waarom dan???', 'ja, dat vlees is vast goedkoop hier, en niet goed gebakken..blablabla, waar S en I het helemaal mee eens waren. Ik had het gelijk gehad, en ging bij mn echte vrienden zitten. sjongejonge, ik snap eigenlijk niet dat ik ze uberhaubpt nog een kans heb gegeven. maar ja, toen het afgelopen was begon het examengala in een dorpshuis, ik had afgesproken met wat vrienden om er heen te fietsen. het feest was echt geweldig. wel erg benaud, maar echt geweldig, heb wat afgeschuurd joh haha, en de mensen waarmee ik daar was waren ook echt super, helemaal niks vervelends gebeurd. en als je het naar je zin heb gaat de tijd ook zo voorbij.

H6. start ruzie M

is de ene over komt de andere wel, en heel toevallig is mijn beste vriendin M, de nicht van S. krijg ik vrijdag middag een dramatisch mailtje van, ja ik merkte op dat het de laatste week niet echt lekker ging tussen ons.. en zo ging het maar door, ze had het over de toppers, ze dacht dat ik het niet leuk vond, omdat ik geen foto's op mn hyves had gezetverward GOSH, kom op! hoe triest ben je dan! en daarna volgde het ene vooroordeel na het andere, ik had er echt genoeg van en dat liet ik merken in een mailjte terug. soms kan M zo'n enrom zeikwijf zijn, dan is alles wat ik doe verkeerd en is zei de beste in alles. gadverdamme daar kan ik echt niet tegen. dus nu heb ik niks meer van haar gehoord, ben benieuwd hoelang dat blijft.

H7. omaatje

zoals jullie al gemerkt hadden, gaat het niet zo goed met mn oma. oma had last van hardkloppingen, en daar is ze mee geholpen. nu dat allemaal voorbij is kwam het volgende, oma krijgt een hernia, waarop een paar dagen later haar linker been is verlamd. oma is niet meer zoals ik haar ken, ze zit nu echt aan die bank vast geplakt omdat ze niet meer makkelijk kan lopen. maar het komt allemaal wel goed, ik weet het zeker!

H8. vaders die beneden op een inklapbaar bed ligt.

nee, mn ouders gaan thank god niet scheiden, maar hij is vanmiddag door zn rug gegaan. nu hij niks meer kan, is het echt een drama thuis, want hij is enorm aangebrand thuis, mn ouders zeggen dat ik de laatste tijd erg last heb van pubergedrag, en daar scheen ik vandaag ook last van te hebben. Dus mn vader was echt iedere keer als ik iets zei boos/pissig. gelukkig dat hij nu niks kan want anders wilt hij nog best wel eens hard toeslaan (geen details, en nee het is niet zo ernstig als van tv ofzo). dus nu zit ik boven, en probeer zo min mogelijk naar beneden te komen, want dan is de sfeer gelijk weer verpest.

dat was het wel zo'n beetje, ik laat jullie uiteraard weten of ik geslaagd ben of niet (wat ik natuurlijk niet hoop) 16 juni hoor ik de uitslag, dus rond die tijd horen jullie wel weer van me, want veel speciaals zal er nu niet in mijn leven gebeuren, tenzij L me ineens een aanzoek doet ofzo haha.

Lots of love,
Sanne
06 jun 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lovelyone
lovelyone, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende