het plan

zaterdag, na het hardlopen (ja, ik ben weer sportief aan het doen), ging ik samen met koen even langs me opa en oma (sleutel kwijt). me oma had de elle voor me gekocht. maar ik had deze alverdrietig. nou ja, ik zou hem maandag gewoon gaan ruilen niks aan de hand. nietvermoedend had ik het blad op de keukentafel gelegd. wat blijkt, kwam me zusje thuis, heeft ze die verpakking er gewoon lekker af lopen rukken. de trut. ik natuurlijk weer woedend. ik storm naar beneden en zeg tegen me moeder: kijk nou wat anne weer eens heeft gedaan! begint me moeder in ene over dat ik me spullen moet opruimen en dat als ik dat blad gewoon mee naar boven had genomen, me zusje het nooit open had kunnen maken. gvd.
ik maandag toch proberen het te ruilen. natuurlijk had ik alweer een plannetje bedacht hoe ik dit ging aanpakken. want wat was nou het geval: het blad dat ik al had, was een normale versie en het blad dat ik van mn oma had gehad was een travelsize, Met toilettasjegemeen. mijn plan was om dat oude tijdschrift van mij terug aan de winkel te geven, zodat ik dat andere boekje Plus tasje lekker kon houden.
ik samen met samantha naar die winkel. ik gaf dat boekje (ik kocht ook nog een boek voor mijn moeders verjaardag: turks fruit). die vrouw ging kijken of het niet een versie was van vorige maand (dat was het wel) . die vrouw zegt tegen mij: ik zie hem niet meer staan. mijn brein maakte overuren, ik had gelijk mijn antwoord klaar: misschien is ie wel uitverkocht, zei ik. die vrouw ging daar maar van uit. die 4,50 kreeg ik lekker terug. (gemeendus een goedkoper cadeautje voor mn moedergemeen)
[plan geslaagd, missie voltooid]
22 mrt 2005 - bewerkt op 23 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van roosEboom
roosEboom, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende