saai

ik ben nu aan het nablijven, erg saai. aan het begin van dit uur kwam ik koen nog tegen. hij zou proberen om uit zijn les te gaan en bij te zitten,maar hij mocht niet weg. kut. ik heb eerst ook nog de hele tijd naar mevrouw hannes lopen zoeken, kon haar niet vind
en dus heb ik me maar bij de congierge aangemeld.
na dit uur mag ik lekker naar huis (ik moet morgen om kwart voor acht op school komen). ik ga dan met samantha naar camping bakkum. we hadden in de pauze naar de camping gebeld of we langs konden komen om te solliciteren. dat kon. Staat het niet een beetje stom om de dag dat we bellen om deze week langs te komen, gelijk al heen te gaan? njah, de rest van de week kan ik niet, dus het moet maar.
daarna ga ik gelijk een cadeautje voor mn moeder kopen en even kijken of die broek en rok die ik naar dat tweedehands winkeltje heb gebracht al verkocht zijn.
woensdag is me moeder jarig en dan mag koen lekker langskomen vrolijk.
ik hoop dat ik deze week ook nog wat tijd heb om wat met mn vriendinnen te doen.

PS koen heeft in het parkje bij school een kopstoot van iemand gehad; die jongen moet echt eens stoppen met dat ruzie zoeken. zaterdag tijdens het uitgaan heb ik ontdekt dat het veel leuker is geen ruzie te maken als iemand tegen je opbotst -meestal wordt diegene ook maar geduwd en gaat het dus perongeluk-. een harmonievolle avond dus.
21 mrt 2005 - bewerkt op 23 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van roosEboom
roosEboom, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende