winkelen

ik vandaag zo'n een ontzettende zin om te winkelen. ik loop er de hele dag al aan te denken. ik ga niet naar gym, dus ik heb twee tussenuren. ik zit nu lekker op de computer op ellegirl.nl te kijken. ik zie daar echt een heleboel mooie dingen. ik dacht eigenlijk dat ik het een beetje verleerd was, shoppen. vooral ook het verliefd worden op dat jurkje. de laatste tijd vindt ik namelijk helemaal niks in de winkels mooi. af en toe zie ik wel iets moois, maar niet zoals eerst. vroeger wilde ik altijd zoveel kopen. natuurlijk had ik er nooit het geld voor. nu heb ik er nog steeds het geld niet voor, maar ik zie ook gewoon niks wat ik graag wil hebben. vroeger zag ik iets in de winkel liggen en moest ik het hebben. ik deed er alles voor. ik ging sparen, vroeg geld aan mn moeder. ik deed alles om dat ene kledingstuk te krijgen. ik kreeg het ook altijd.
het is nu eindelijk lente. dat betekent: vrolijke kleurtjes. in het begin dacht ik: lente, al die kleurtjes weer. ik vond het helemaal niet mooi.
maar sinds vandaag heb ik er weer zin in. ik ga weer lekker sparen en dan ga ik met mn vriedinnen een dagje lekker shoppen.
ik ben mn oude ik weer (shopverslaafd)
30 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van roosEboom
roosEboom, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende