mama

me moeder is vandaag jarig. en daar zitten een heleboel voordelen aan. ten eerste: de afgelopen dagen was ze extra vrolijk, drie keer raden waarom. ten tweede: vanochtend heb ik haar lekker blij kunnen maken met een cadeautje (het boek turks fruit) en een ontbijtje op bed.
ik had dagenlang lopen denken over wat ik haar voor dr verjaardag moest geven. en natuurlijk kon ik niks leuks voor dr bedenken. toen ik in de boekwinkel was om de elle te ruilen (het plan), was ik een beetje tussen de boeken aan het rondkijken (met natuurlijk in mn achterhoofd dat ze misschien wel een leuk boek zou willen hebben. en toen zag ik het liggen, Het ultieme cadeautje. ze had me een paar dagen geleden verteld dat turks fruit haar lievelingsboek is. dat was dus wat ik haar geven zou.
vanochtend het cadeautje ingepakt, die trut van de winkel had er ook maar niet eens aan gedacht dat het een cadeautje zou kunnen zijn, en een lekker ontbijtje met thee voor mn moeder in elkaar geflanst. ze was er erg blij mee vrolijk . ja, ik vind het ook wel eens leuk om andere mensen blij te maken, daarom beschouw ik het maar als een voordeel van deze dag. ten derde: vandaag komt mn hele familie. dat wordt natuurlijk weer zuipen en gezellig doen. ten vierde: vandaag mag koen ook komen. normaal mag ik door de weeks niet met hem afspreken, omdat mn ouders denken dat ik dan mn huiswerk niet meer maak. dikke onzin natuurlijk, alsof ik iedere dag met hem af wil spreken en net alsof ik iedere dag huiswerk maak en net alsof het zo erg zou zijn een dag geen huiswerk te maken. pff..ouders.
ik ga vandaag ook het laatste uur niet naar mn les. ik log lekker in en ga dan lekker naar huis. kan ik extra lang van deze voordelendag genieten.
23 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van roosEboom
roosEboom, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende