I feel so in love

Hmm, ik voel me zo verliefd. Zo gelukkig. Ik heb me al maanden niet meer zo gevoeld. Het voelt perfect. Nouja, bijna dan. Ik ben een geheime bewonderaar, alleen hij weet het nog niet. Stiekem is het ook een klein geheimpje. Speciaal voor mij alleen. Ik voel me gewoon zo geweldig. En dat allemaal sinds gisteren. Heerlijk gewoon.

Liefde is heerlijk. Net magie. Opeens lijkt alles te lukken, lijkt alles zo prachtig. Oh zo geweldig. Ik hou van liefde. Het is net magie. Misschien houden we daarom wel zoveel van de liefde.. omdat het bijna net zo magisch is als magie zelf.

Ik vind het jammer. Oh zo jammer. Hij weet niks van mij. Hij kent me alleen maar. Zo'n rare meid van een vriendin van hem. Ik ben jaloers op haar. Op alle meiden die hem kennen. Die hem goed kennen. Ze geven hem knuffels. En hij knuffeld ze allemaal terug. Hij heeft geen vriendin. Hij is single. Maar toch heeft hij allemaal meiden om zich heen. Hij is mooi. Hij is knap. En wanneer een meisje hem maar omhelsd zou ik haar willen afmaken, want op dat moment omhelsd ze mijn hele wereld..
08 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JunkieXXL
JunkieXXL, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende