I still love him.

Ik hou nog steeds van Jason, echt waar ! Ik schreef alleen niet meer zoveel omdat ik afgelopen paar daagjes even een weekje bij mijn tante en klein neefjewas gaan logeren. Ik vind dat ventje echt zo'n heerlijk kereltje ! Hij is nu alweer 1 jaar en 4 maanden. Ik ben nog steeds net zo verliefd op hem als de dag dat hij geboren werd. Het is echt een lieverd. Alleen jammer dat het weer er niet zo naar stond, anders waren we veel meer naar buiten geweest. Achja, volgende keer weer beter.

Ik heb vaak gedacht aan Jason. Ik kan hem gewoon niet uit mijn hoofd halen. Best irritant begint het te worden aangezien ik nog steeds niet durf te zeggen dat ik van hem houd. Ik heb het ook nog tegen niemand verteld, wat me toch best wel een beetje tegenzit. Maar dat komt ook nog wel goed. Ik ga het hem deze week nog wel vertellen. Denk ik.. Ik hoop alleen dat hij me ook heeft gemist. Ik hoop dat hij me mist wanneer ik weg ben..

Praten doen Jason en ik niet echt veel. Het blijven vooral korte zinnen. Korte woorden. Korte gesprekken. Maar toch betekenen al die korte dingen erg veel voor mij. Ze raken mijn hart. Want alles wat hij zegt is waar, is eerlijk, is puur. Het komt recht uit zijn hart gevlogen, recht de mijne in.
15 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JunkieXXL
JunkieXXL, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende