I think more than I say

Heb jij dat ook weleens ? Dat je meer een denker bent, dan dat je een echte prater bent ? Ik heb dat echt heel vaak. Bijna continu zou je wel kunnen zeggen. Praten doe ik niet echt veel.. Enkel in de buurt van mijn allerbeste vrienden. Nee, ik ben geen prater, ik ben meer van de denkers. Ik hou me in met mijn reacties, zodat ik niemand hoef te kwetsen, want je moet nadenken voordat je iets zegt.

Ik zwijg over bijna alles. Mijn gevoelens, mijn gedachtes, mijn emoties. Dat is niet goed, dat weet ik ook wel. Als ik erover zou praten, dan zou ik meteen steun krijgen van de mensen om me heen. Maar ik weet alleen niet of ik wil steun wil.. Of überhaupt steun nodig heb.. Ik zie wel of ik het ooit nodig heb..

Ik zwijg zodat ik niemand hoef te kwetsen. Mensen reageren altijd zo hevig als je iets zegt wat volgens hun 'beledigend' is. Dan zeuren ze meteen over het feit dat je een zogehete 'bitch' bent. Nee, ik zwijg liever zodat ik mijn eigen problemen zal kunnen vermijden.

Veel mensen kennen me niet van binnen en dat is spijtig. Dat is pijnlijk. Het is niet eerlijk. Ik ben wel een goede meid, diep van binnen. Alleen deze meid heeft zich tevaak gesneden aan haar eigen fouten en is daardoor een beetje beschadigt aan de buitenkant. Maar met de binnenkant is echt niks mis mee.
05 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JunkieXXL
JunkieXXL, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende