I,Robot

I, Robot is echt een leuke film. Ik vond de NS4 zo schattig. Ze zagen er met hun kleine oogjes veel liever uit dan de NS5. Ik vond de NS5 maar eng. En de scene met de NS4's in de containers, zo schattig dat ze bij elkaar stonden. En dat ze toch de mens wouden beschermen ondanks dat ze gedumpt waren door hen. De kat was ook very cute. En die Audi was wel vet gaaf (ik praat net als een tiener verward).
Ik snap het einde niet. De ontwerper van de NS5 wou dus dat de robots een vrije wil kregen. Wou die met Sonny bereiken dat de andere NS5 inzagen dat ze ook anders mogen gedragen en meer gingen gedragen als een mens? Dus emotie uiten en kunnen dromen?
Best wel slim bedacht door de schrijvers dat die 3 laws niet zo waterdicht was. Wat was de mens uiteindelijk van plan met de NS5? Gewoon opslaan zoals de NS4? En wordt er een nieuwe wet bijgeschreven?
Ik keek net op de filminformatiesite www.imbd.com wie de stemmen van de robots deden en de stem van Sonny heeft ook stemmetjes gedaan in Ice Age. Saber-Toothed Tiger/Dodo/Freaky Mammal. Welke Freaky Mammal?
08 feb 2005 - bewerkt op 22 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van daydream79
daydream79, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende