Ik wil mijn rijbewijs!

Ik wil zo graag mijn rijbewijs! Maar het lukt gewoon niet... ik heb net een les gehad, een van mn laatste voor ik ga afrijden en het ging naar mijn gevoel niet goed, hij zegt te vaak dingen die anders moeten. Kijken, heb je dat gezien? (nee) Mag je hierin? (weet ik niet) ...etc etc. en ik kan daar niet tegen ik heb het gevoel dat ik alles fout doe! Het is wel pas de eerste keer dat ik ga afrijden, maar ik zit wel al op het gemiddelde bedrag dat de meeste mensen uitgeven aan rijden. En mijn tussentijdsetoets ging zoo fout. Ik had toen een vrouw en ze zocht de lulligste plekjes uit om te parkeren en door de stress keek ik niet goed in de zijstraten.
Hoewel ik de hele tijd denk dat het aan de mensen om me heen ligt, omdat ik voor alles wat ik doe (of niet doe) wel een reden heb, toch trek ik het me allemaal persoonlijk aan. Waarom kan ik dit niet en moet ik pappa en mamma zoveel laten betalen (naja vooral dan als ik volgende keer zak) maar die kans is best groot.. denk ik.
Ik moet meer zelfvertrouwen hebben in het rijden, maar hoe krijgt je dat als je maar 1x per week rijdt en na 30 lessen toch niet meer beter wordt en steeds dezelfde fouten blijft maken?
Ik denk dat ik voor het afrijden een beetje geluk nodig heb...
ik wil zo graag mijn rijbewijs!
22 sep 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van muisjes
muisjes, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende