Lannen en tsjillen

Me broer gaat op vakantie, nu zullen de meeste mensen denken, nou ja, leuk voor je broer, maar nog leuker voor mij! ik mag namelijk op het huis passen nahnah Nu al 1 feest gehad en nog 1 op de aanokemende horizon.

Maar goed, zit hier nu met 2 van me vrienden te lannen en wat te tsjillen, afentoe en biertje en wat te roken, gevolgd met groote dosis World of warcraft en enige andere spelletjes die we leuk vinden. En nee we zijn geen nerds. Maar goed, we zijn nu inmiddels al 2 dagen bezig, best relax, afentoe ff slapen en naar de Supermarkt, voor de rest, gamen erg vrolijk, nog en dag of 2 en dan houden we op.

Het begint hier wel beetje en bende te worden met de mot die overal ligt samen met de vieze borden, lege chips zakken en energy blikjes. Gelukkig houden we het wel een beetje schoon.

De katten hier zijn ook in middels helemaal gefasicineerd door ons (waarschijnlijk de aandacht die kunnen geven en de macht die we over de hendel van de kelder hebben die hun eten gunt). Maar ja zo lief knuffelig beest naast je is wel fijn als je half ik slaap valt (zoooo lief gaap!).

Maar goed, het is weer tijd om eens te gaan gamen >D de rest is nog niet wakker dus moet maar in me eentje.

Laters, moet weer gamen ^^

02 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *SkaSmurf*
*SkaSmurf*, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende