OMG te lekker x.x

Okay mensen, 3 dagen geleden zat ik ff met me beste vriend in de koffieshop, gewoon even een joint roken broodje eten enzo. Zat er al een spaans meisje alleen in de hoek die er al opzich niet fout uitzag. Maar ja, op dat moment was ons gesprek on intresanter tot het volgende gebeurd waar onze monden van gingen hangen. een van haar vrienden en vriendinen kwamen. En , sorry lieverd, ik heb nog nooit zo'n knap en mooi meisje gezien (teminste dan in mijn ogen) het enige wat het beter kon maken was dreads.

Maar goed, die viel mijn vriend natuurlijk ook direct op en vanaf dat moment was ze ook in eens het gespreks onderwerp. Roze rokje, zwarte beenwarmers, zwart wit gestreedshirt, studded riem, lang zwart donker bruin haar, en dan nog spaans ook. Maar goed, terwijl wij rustig onze joint op rookte hebben we volgens mij elkaar wel 10x medegedeeld hoe knap en lekker ze eigelijk wel niet was. Maar goed, na een tijdje was de joint op, hadden wat gegeten en moesten maar eens gaan. (jammer, we hadden makkelijk nog de hele dag kunnen zitten staren).

Maar goed, 2 dagen daarna, terwijl ik even langs de zelfde koffieshop ga, loop ik naar de bar toe en verschijnt er vanuit de achterkamer bij de bar een meisje die ik daar nog nooit eerder had zien werken. Vraagt ze met gebroken nederlands en een spaans accent dat me direct weer opviel wat ik wou, en zei was ook niet verkeerd gaap! Zwart/wit geblokte schoenen, riem en oorbellen, een shirt van Rancid aan. X.X en invasie van spanjaarden lijkt et wel, maar ik vindt et wel mooi ^^ ze zijn volgens ons namelijk punkers nahnah

Nja me vriendin zegt dat kijken mag, en dat ga ik ook vol uit doen, want ze zijn echt zoooo fucked up knap nahnah
20 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *SkaSmurf*
*SkaSmurf*, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende