Slayer begint me te vervelen.

Kan een admin ofzo hem niet verwijderen ? ik begin nu wel genoeg te hebben van al die "ik wil mezelf van kant maak" posts..... Ik heb vrienden die het wel echt gedaan hebben en zijn gedrag er rond om enzo zijn gewoon kinderelijk en aandacht vraagend en ik vindt het nogal "beledigend" tegen over mijn vrienden die reeds er niet meer zijn. Dit soort kleuter gedrag... Ik ben er nogal zat van.... En als ie zo door blijft gaan zoek ik em wel op en help ik em wel een handje, ik wordt hier nogal zat van.... Hijs gewoon een beledigen voor mensen die echt in de dip zitten. Dit alles over een meisje. Geezus, tis al te blijken dat et nog een jong kereltje is.

Anyho, eerste beste persoon die met zo'n reactie komt zovan "maar het is sneu" ofzo negeer ik gewoon keihard. Dit is niet sneu meer, dit is een toneel school aan het worden.

Misschien met zijn alle maar geld gaan inzaamelen voor een mes en dan maar opsturen als de admins er niks aanwillen doen. Kunnen we aub teminste van dat gezeik af zijn.

Ik denk al niet graag overna wat mijn vrienden hebben gedaan en feitelijk mij ook hebben aangedaan. Maar al dit gekut om slayer de laaste tijd laat me er wel weer over na denken. En het eerste wat in me op komt is "wat een fucking nep aansteller"..... Dat ie zulke dingen alleen al durft te zeggen is een beledigen voor mij en me vrienden...

***********************************
You're gonna drown in the mess you make
Your self-inflicted hate
You turn your back on the friends you lose
When they don't follow all your rules

But people are what they wanna be
They're not lemmings to the sea
Maybe it's time you looked at yourself
And stop blaming life on someone else
***********************************

23 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *SkaSmurf*
*SkaSmurf*, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende