Nieuw.

Okay ik ben dus nieuw hier, heb ook maar eens een account gemaakt omdat me vriendin hier ook altijd dingen opzet en zit te lezen waar ik bij ben.

Ben niet echt een geweldige schrijven maar goed.
zal maar eens beginnen met wat ik vandaag heb gedaan.
Okay dus eerst wakker worden, met tegen zin natuurlijk, 7 uur opstaan zuigt, geef mij maar lekker vakantie.
Nja naar 5 minuten mezelf maar uit bed gesleept en mezelf richting badkamer gedwongen. Maar gaan wassen en tandenpoetsen. Ondertussen even water koker in me kamer aangezet zodat als ik terug kwam direct even kon genieten van een kopje thee. (was te lui om koffie te zetten). maar goed, na een tijdje naar school toe, kom ik op school aan, eerst maar even met wat mensen een joint roken (ook al was ik nog bek af). want ik ben sinds kort van opleiding veranderd en er wordt nu gekeken als ik wel volgend jaar naar MultiMedia mag, enigste probleem, ik moet dus vet veel dingen tekenen enzo, das geen probleem, maar je raakt snel uit insperatie als je gewoon gedwongen wordt 3 week achter elkaar te tekenen. Dus even wat insperatie op doen.

kwart voor 9, les begint, begonnen met tekenen. zowat de hele tijd bezig geweest terwijl de rest van de klas een workshop kreeg, lekker saai in je eentje moeten zitten tekenen. Maar ja, ik kan me ergere soort lessen voorstellen. Tis in ieder geval beter dan ICT (damn wat is dat saai....)..
om 12 uur vrij, vriendin ook al op school, maar ja die had al geen zin meer in de les, dus nog ff stad in gegaan, nog langs super de boer energy drank halen (hier leven we op). Toen ze weer eens op de site zat dacht ik, laat ik me dan ook maar eens aanmelden. En hier ben ik dus.

Bah en over paar dagen wordt ik al weer 19. (ik word oud help :/).
Maar hoi dus mensen ^^ ik ben 19 en hou van ska, wat moet ik nog meer zeggen o.0
Mja ik ben een beetje gestoord ^^
01 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *SkaSmurf*
*SkaSmurf*, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende