M'n broer: 29 en 30/03/2011

Dinsdag 29/03/2011

Vandaag ging mama me komen halen van school, omdat ze nu toch niet moest gaan werken. Rond 15 uur smste ze om te zeggen dat het niet zou lukken. Geen probleem dacht ik, ze zal er niet raken. Twee minuten later smste ze opnieuw om te zeggen dat haar vriendin me komt halen. Vreemd, maar ik dacht dat ze misschien in de buurt was.

Dit bleek niet waar te zijn. M'n broer was agressief geweest en had iemand van het personeel tegen de kast geduwd. Deze persoon was werkonbekwaam..
M'n broer vloog de isoleercel in, maar omdat hij, net voor hij daar was, nog eens agressief werd, werd de politie ingelicht. Uiteindelijk zat hij in de isoleercel, vastgebonden aan zijn bed en vol van de pillen want ze hadden hem moeten 'platspuiten'.
Mama was in alle staten en nu Bart zei dat hij weg wou, kwamen er weer problemen. In dit soort ziekenhuizen kom je vrijwillig, als dit niet geval is, ga je weer weg. Maar m'n broer beseft niet dat er iets is. Mama probeerde hem om te praten, dit mislukte, ze kon hen wel overtuigen om nog een dag te wachten met de beslissing. Als m'n broer morgen besliste weg te gaan, komt hij terug.

Het feit dat hij agressief is geweest is een reden te meer om hem snel buiten te krijgen natuurlijk.

Woesdag 30/03/2011

Vandaag gingen de beste vrienden van mama gaan praten met m'n broer, maar de beslissing viel pas morgen.
De dokters zeiden dat het relatief goed ging met m'n broer en hij uit zijn psychotische toestand zou zijn, maar daar twijfelde ik aan..

liefdesverdriet
31 mrt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lizatjj.X
Lizatjj.X, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende