Married with...

Beste md'ers.

Zo lang al niet geweest op deze site. Nu ik terug kijk, wat heb ik allemaal meegemaakt. Al de tijden van down zijn.. Heel raar. Nooit kunnen geloven dat dit allemaal waarheid zou zijn, but it is.

Sinds 2016 ben ik dus niet aanwezig geweest hier, in die tussentijd is er heeel veel gebeurd.

Ik ging weer met de man van wie ik hield. Na maanden gaf hij mij zn woord en zei dat hij zou langskomen om handvragen. Daar is destijds niks van gekomen. Na veel downs, en hele slechte dagen waren wij WEER uitelkaar. Toen ben ik op vakantie gegaan. Voordat ik op vakantie ging kreeg ik een mail binnen. Van hem..

Een mail omdat ik dacht ben er nu echt klaar mee en mijn telefoonnummer had veranderd.

Een mail wat ik nooit in mijn leven zou verwachten, waarin stond hoeveel spijt hij had en dat hij het allemaal heel verkeerd had aangepakt. Dat hij spijt heeft met het niet houden van zijn beloftes. Dat hij me heel erg mis en ik alles eigenlijk compleet maakte.

Een mail wat ik niet per direct kon leze eigenlijk, ik durfde het absoluut niet. Ik las alleen de laatste stukje waarin stond

" Het spijt mij van alles wat je heb mee moeten maken door mij, ik hoop dat eerst god daarna jij mij zal vergeven.

Ik hou heel veel van je"

Bang van wat er allemaal is stond. Gewacht totdat ik de moed had. Uiteindelijk las ik dus alles.. ik belde hem prive en zei

" Je heb alles verpest ik ga weg voorgoed, ik kom niet meer terug. Als je wil dat ik terug kom, weet je wat je te doen staat. Je excuses bieden aan mijn familie. "

Toen ik op vakantie was werd mijn moeder gebeld, om te zeggen dat ze willen komen. Iedereen beschuldigde mij omdat zij dachten dat ik alles gepland had. Maar geluikkig is daar later verandering in gekomen..

Nadat ik terug was waren wij verloofd.. en nu...

Getrouwd....

Ik ben getrouwd met de man waar ik het continue over had, met de man waar ik al die jaren over had op MD. Met de man die toch me man is geworden wat er ook is gebeurd.

Gelukkig heb ik gezien dat liefde toch over alles kom en overwint.

We won with loveverliefd
31 jan 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lovemymom
lovemymom, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende