Huwelijksnacht

Ik krijg priveberichten van mensen, dat het makkelijk is met waar ik mee vecht. En wat ik met jaloezie bedoel.

Nou hij was zelf erg jaloers, ik mog en kon mijn neven niet spreken. Me ooms.. Mog niet want het kon zijn dat me neefjes wat met me wilde, geen vrienden maar alleen vriendinnen. Wanneer ik uit huis ging een foto moest sturen hoe ik eruit zag, wat ik aan had dus. En dit gebeurde na een jaar relatie, uiteindelijk was dit mijn eerste echte relatie. Dacht dat dit er gewoon bij hoorde, iedereen zag het bahlve ik. Liefde maakt je echt blind..


Ohja kreeg ook te horen dat ik hem wel kon tegen houden als ik dat wou:

Nou, mijn ex was 1.90 en ik 1.65 dus dat verschilt al gelijk wat en qua kilos was hij zwaarder laat staan dat, jongens zijn nou eenmaal sterk. We waren samen bij zijn zus, die op vakantie was. Samen slapen dus. Weet niet hoe het ging, maar shockeerde. Ik schrok begon te huilen, toen ik huilde kwam hij bij "bewustzijn" maar het was al te laat. Ik kon niet meer dromen van een huwelijksnacht. Kan niet meer..
En zo waarom ik moeilijk doe met accepteren? Zo was mijn opvoeding niet!!! Ik kan niet blij zijn met een persoon die zichzelf niet kon beheersen maar mij wel.

Een andere ik, kan ik niet zijn.. verdrietig

Veel liefs.
13 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lovemymom
lovemymom, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende