mD wordt achterlijk

Ik kom net mD weer even binnen wandelen om eens een kijkje te nemen in de bibliotheek der dagboeken. Tot mijn grote verbazing lees ik net een verhaal van iemand die 'zogenaamd' teleurgesteld is dat ze niet zwanger is op haar 17e.

Die persoon viel me al eerder op en mijn eerste indruk van haar luidt: aandacht tekort, achterlijk, stront.

Nu ben ik zelf ook zeer oppervlakkig en ken ik het gevalletje "ik vindt" niet persoonlijk. Wellicht mag ik dan ook niet oordelen, maar ik kon het niet laten. "Je moet frustratie van je af schrijven" wordt mij wel eens verteld.
Ik kan me níet voorstellen dat er hier mensen zijn die begaan zijn met het gevalletje "ik vindt"... Helaas wordt mijn hersenspinsel kei hard onderuit gehaald wanneer ik erachter kom dat er überhaupt reacties zijn. En ze zijn er nog mee begaan ook.

Het kan aan mij liggen. Nee, het ligt aan mij. Maar mD wordt steeds achterlijker.

En nu ben ik waarschijnlijk degene die wordt afgedaan als "de op aandacht kickende Hamer", maar ik schrijf enkel mijn frustratie van mij af. Openbaar, ja.

Goed gezien!

Edit: nee, dit is geen oplossing tot het probleem. Het was ook geen poging. Ik geef alleen mijn visie over een probleem hier. Mensen met een probleem boeien mij niet, daarvoor schrijven we hier bijna allemaal. Maar mensen die hier enkel en alleen voor aandacht zitten vervelen mij wel. 'Neustampon' is een voorbeeld.

Reagerende mensen van zojuist, sorry! Moest geen reacties hebben.vrolijk
15 okt 2010 - bewerkt op 16 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Hamer
Hamer, man, 32 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende