Ik doodt de tijd

Lieve, lieve, lieve dagboekschrijverts,

Tentamens, wat een hell. Ik ben niet bepaald stressbestendig, maar ik ben ook geen leerbeest. In tegendeel: ik val in slaap als ik leer. Maar de avond ervoor schiet ik in de stress en slaap ik slecht. Ik raak er zelfs van aan de dunne (ofwel racekak).

Deze week gaat nog niet onaardig. Ik heb de landelijke norm bij rekenen en taal in ieder geval gehaald. Nu nog even kijken of ik de norm van HAN zelf behaal, bij taal in ieder geval wel. Voor het geval ik onder de HAN-norm zit bij rekenen maak ik om half vijf nog een toets ‘basale gecijferdheid’. Jippie.
ICT gisteren viel me ook nog niet ontzettend tegen. Weinig tijd, maar de toets was goed te doen.

Ik zit nu te wachten op mijn mondeling ‘tien actuele begrippen in het onderwijs’. Hoe vaag wil je het hebben? Binnen het onderwijs zè.n er wel mé.r dan tien onderwerpskes, hè. Ik zit er ondertussen al een uur of drie op te wachten. Als ik dat dadelijk achter de rug heb mag ik dus nog drie uur wachten. Jammer, jammer, jammer.

Dan wacht mij nog één toets en dat is biologie. Dat heb ik ondertussen zeven jaar niet meer gehad, dus daar heb ik me al bij neergelegd. Mijn doelstelling is minimaal een drie, zegt genoeg, toch?

Weer vijf minuten voorbij.
28 okt 2010 - bewerkt op 28 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Hamer
Hamer, man, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende