[PIC] Mijn Koekjestrommel

Een verhaal als reactie op DP's "Donor". Voor de mensen die het idee niet snappen.


Mijn Koekjestrommel

We worden allemaal geboren met een (over)volle koekjestrommel. Je hebt koekjes in alle soorten en smaken. Deze koekjestrommel is van levensbelang voor ons en hoe voller je deze trommel laat, hoe langer je het (in principe) op deze aardkloot volhoudt.

Er zijn mensen die tijdens hun leven al wat van de koekjes oppeuzelen waardoor de trommel eerder leeg raakt dan bij anderen. Wanneer de trommel leeg is leggen ze het loodje. Sommige mensen moeten helaas al voordat hun koekjestrommel leeg is naar een andere plek en kunnen de koekjes dus niet meer op eten.

Er zijn echter ook mensen, die niet delen, bij wie het trommeltje eerder leeg raakt (soms door eigen toedoen) en daarna toch bij mensen mee snoepen die wèl delen. Zij nemen dus van anderen zonder iets terug te geven aan wie dan ook. Dat is niet eerlijk. Voor wat hoort wat, en het zonde om je koekjes te laten bederven!

Mijn trommeltje is nog aardig vol en wanneer ik onverwachts verdwijn, mag men mijn koekjes verdelen. Anders bederven ze toch maar.

Tot welke groep behoor jij?

27 okt 2010 - bewerkt op 27 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Hamer
Hamer, man, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende