mijn engeltje

vanmorgen vroeg maakte je me al vrolijk wakker.
op jou unieke manier wenste je me een goede morgen, gevolgt door een uitnodiging voor het ontbijt.
zomaar ineens wil je kroelen en zomaar ineens krijg ik een kus.
zonder gezeur ga je mee winkel in en winkel uit, maakt met iedereen een praatje en schenkt iedereen je lieve vertederende lach.
je bent nog vol vreugde en vertrouwen.
in je poeziealbums zal komen te staan dat je nooit veranderen moet.
maar de wereld die wij voor jou gecreeerd hebben zal je doen veranderen en vreugde van je afnemen mede door het vertrouwen te beschadigen.
illusies worden je afgenomen.
maar iedere dag dat ik je zorgenloos kan doen laten leven is er een.
nog zo puur, nergens om gevraagt en nu al zoveel toch gekregen.
ik hou van jou, ik zou mijn leven voor jou geven zonder na te denken.
ik kijk naar je terwijl je ligt te slapen.
vandaag voor het eerst lag je rond 19;00 op bed zonder al te veel strijd.
je was moe, maar te veel plezier. je hebt je slaap nodig en ik de tijd om op te laden voor morgen. door het raam hou ik je in de gaten, damn kind.... wat ben ik jou moeder dankbaar dat ze jou op deze wereld heeft gezet. en dat is dan ook meteen reden dat ik haar soms haat.
door haar zal jij zo veel leed meemaken, leed dat niet door haar veroorzaakt hoeft te zijn hoor trrouwens. ik ben reuze trots op mijn zus in haar moeder rol. ook zij heeft haar fouten, maar welke moeder niet.
het mooiste wezen op de hele wereld ben je.
maar deze ronde heb ik gewonnen. 1-1.
gisteren is ze flink over me heen gelopen, maar dat mag de eerste avond.
het is en blijft een feestje om bij mij te mogen logeren. maar vanavond is de twede avond en het is wel de bedoeling dat we het een week gaan volhouden met zijn tweetjes. en dus hebben we het vandaag anders gedaan. voor zeven uur op bed je bent tenslotte pas drie. en het is me gelukt, zomaar zonder echt een strijd ging ze in bed liggen en na 5 minuten jengelen, zonder nephuilen, zonder 10000 keer te zeggen tot morgen weltrusten luv you slaap lekker enz... sliep ze gewoon.
knock out... en snurken lijkt wel volwassen man. gelukkig is ze overdag wel een echt prinsesje... gelukkig met de bouw van maxima...lekker stevig.. hahaha ik hou me hart vast voor haar pubertijd dat gaan we echt niet leuk vinden. zeker niet als ik zie hoeveel ze op haar moeder lijkt.
ik weet namelijk waarschijnlijk als een van de weinige hoe haar moeder echt was. ik en namelijk de oudere zus die alles weer recht kan trekken, zeg maar. als ik dat bedenk kijk ik meteen in de goudengids voor een smid om een kuisheidgordel te maken. ik ga nog even een uurtje naar het engeltje kijken voor ze te stoer is om bij haar tante te logeren.
05 aug 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van eeva
eeva, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende