to die and how to, that's the question

pillen slikken... ik krijg niet de juiste pillen om er een zachte, snelle dood van te maken en ben teschijterig voor de pijn van binnen uit. de meeste pillen die je als bekende depressiveling krijgt zitten vol braakmiddel en zorgen er bij een overdosis dus automatisch voor dat je over je nek gaat. en daar heb ik een bloed hekel aan. geeft een tering zooi en is vies.
dan moet je gaan nadenken over waar je jezelf ten ruste gaat leggen.
wie gaat je vinden dan, je moet gevonden worden door iemand. het kan even duren maar uiteindelijk ga je gevonden worden en er zijn echt wel mensen waar ikn niet door gevonden wil worden. bijv. ik wil niet door een kind gevonden worden.
voor de trein springen... minimaal 2 uur oponthoud voor ik weet niet hoeveel mensen er in zo'n trein zitten en dan nog maar niet te praten over het trauma wat je de machinist geeft en evt ander personeel. mensen die voorbij komen of het pero ngeluk zien. nee is me te openbaar, zo geld dat ook voor springen. je zelf doden doe je niet in het openbaar. snijden. ....polsen of zo doorsnijden.. dat duurt lang.. heel lang.. en gaat uit eindelijk ook pijn doen denk ik.. en een rotzooi, wel minder als de trein, maar goed. toch van deze drie opties denk ik dat ik eerder zou snijden.ik denk dat je daar mee de meeste kans van slagen hebt. ik denk dat wanneer ik zou springen wel een hele hoge flat of dergelijks mag uitkiezen, wil ik meer bereiken dan een gebroken been of wiplas. voor de trein springen, moet je precies goed doen want spring je te ver of te kort ij mis je een been of een arm en kun je gewoon verder leven, omdat de ambulance je in leven houd. nog een heel gedoe hoor, dat bewust dood gaan. en zeker wanneer je geen hekel hebt aan mensen. ik heb een hekel aan het leven niet aan de mensen in mijn leven. daar zitten bestook wel goeie tussen. ergens. badkamer stromend water verschillende slagaderen goed schuin doorsnijden.
weet je wat een bull shit.
waarom kun je nniet naar een dokter toe om een spuit te halen.
een dodelijke injectie. ik bedoel, ik hoor allang dood te zijn. ik hoor al vier keer dood te zijn. maar omdat de medeische wetenschap al zo ver is hebben ze me weten te''redden'. en blij dat we daarmee zijn. baas over eigenlichaam zolang de dokter en de zorgverzekeraar het eens zijn.
hoeveel is het gevraagt om mijn leven te beeindigen. de wereld is zo zwaar overbevolkt dat de aarde schreeuw om een nieuwe oorlog, waarbij nog veel meer mensen zullen omkomen dan wat eigenlijkde bedoeling was. door de eigenwijsheid van de mens zelf zal de mens zichzelf laten uitsterven, perongeluk.
nou van mij mag het. wij mensen zijn echt het stomste wat ze ooit hebben kunnen bedenken. ik ben niet gelovig en weet dus niet wie of wat nu precies verantwoordlijk is voor ons bestaan, maar als de desbetreffende god of die klote stofdeeltjes zich niet op zijn misnt een heel klein beetje schuldig voelen, word ik nog bozer dan ik al ben.
aaaaaaaaaaagrh
ik wil gewoon dood, is dat nou zoveel gevraagt. ik vraag niet om een facelift. ik ben zelfs bereid om organen te doneren, sterker nog je mag alle onderdelen zo van me hebben als je mij gewoon even dood laat gaan.
oeps dat is een idee. een huurmoordenaar. hoe kom je daar aaan en wat kost dat. jaja vooraf betalen en dan zegt de moordenaar toedels. en dan ga ik natuurlijk aan gifte doen van contractbreuk. of is dat diefstal. what ever. ik wil roken.
weltrusten
19 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van eeva
eeva, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende