rechten of plichten voor pappa, niets dus

ik heb besloten dat er niets op papier komt totdat de aanstaande papa beseft dat hij net zo weinig rechten heeft als ik. ik zie mijn aankomende moederschap niet als een zak vol rechten over mijn kindje. meer als rechten van het kind en plichten voor mij. ik heb de keuze gemaakt om de zwangerschap niet af te breken, zoals hij dat wel wilde. niet dat hij heel erg zijn best heeft gedaan om mij over te halen. de eerste drie maanden van de zwangerschap heb ik heb een keer gezien.nee sorry ik lieg 2 keer.
in de 8.5 maanden die de zwangerschap nu duurt heb ik hem 6 a 7 keer hooguit gezien.
1ste keer om hem persoonlijk te vertellen over de zwangerschap
2de keer is hij mee geweest naar de verloskundige om wat info mee te geven
3de keer ging het over geboorte kaartjes heeft hij zijn vriendinnnetje meegenomen
4de keer zou hij langs komen om te praten over het kindje, kwam midden in de nacht met auto terwijl hij gedronken en stoned was. echt gepraat hebben we niet, wel sex gehad. fout van mij. ik was nieuwsgierig naar sex met een man terwijl ik zwanger was. vind het beetje vreemd idee om sex te hebben tijdens zwangerschap met iemand die niet de vader is.
5e keer zou hij meegaan naar de verloskundige en daarna de commode verven maar is een dag later gekomen dus niet mee aar de verloskundige geweest en een deur geverft inplaats van de commode.
commode heb ik uit eindelijk zelf geschilderd, hij zou het nog wel komen doen maar ik heb hem inds dien nog 2 keer gezien.
vorige maand en vorige week.
vorige maand belde hij spontaan. ik schrok er gewoon van, normaal bel of sms ik hem. hij belde en mijn moeder nodigde hem uit. ik was daar op visite en hij nam de uitnodiging aan.
ik had hem laten weten dat ik naar de verloskundige moest en daar om 14 ur moest zijn.
hij was er wel, maar wel te laat. hij heeft het hartje nog niet horen kloppen, de verloskundige wilde wel op hem wachten, maar ik ben niet van plan om mijn afspraken aan hem aan te passen. het kindje wordt ook gewoon op haar tijd geboren en niet wanneer het haar vader uitkomt.
het is al bijna 9 maanden mijn verantwoordelijkheid en dat zal het voorlopig zeker wel blijven
hij kan komen wanneer hij wil, maar mee nemen? weg van mij? verder dan een kamer? ou nee dat zie ik nog niet zitten. zeker niet zolang hij zijn leven leeft zoals hij dat nu doet.
eerst maar wat vertrouwen kweken bij mij. om te beginnen wat meer intresse tonen, op tijd komen en doen wat je zegt. dan kijken we wel verder.
15 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van eeva
eeva, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende